Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Nega bebe

Maja Kovačić, patronažna sestra servisa Babica&Bebica će u petak, 19. februara u 14 časova dati sve praktične savete vezane za negu bebe. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Nega bebe

PRVA NEGA BEBE - onlajn predavanje u petak, 19. februara u 14 časova!
Dnevna toaleta bebe brzo postane svakodnevna rutina. Ipak, parovi koji prvi put postaju roditelji, često nemaju dovoljno samopouzdanja te sumnjaju u svoje veštine. Sestra Maja će objasniti i kako je toaleta oka, nosa, uha, pelenske regije... nešto što vi znate i možete da uradite sami!

  • Da li bebi treba menjati pelene tokom noći?
  • Kako i koliko često je potrebno raditi toaletu bebinih okica
  • Kako obrađivati pupak dok ne otpadne patrljak?

Odgovore na ova i druga pitanja dobićete na ovom onaljn predavanju od Maje Kovačić, patronažne sestre u petak, 18. februara od 14 časova.

Onlajn predavanja se slušaju na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

Reč, dve o predavaču

Vms Maja Kovačić, patronažna sestra u servisu kućnih poseta Babica&Bebica. Tokom svoje dugogodišnje prakse u patronažnoj službi posebno je bila posvećena edukaciji trudnica/budućih roditelja kroz programe škola za trudnice. U okviru škola za trudnice bavila se pripremom trudnica za dojenje, a u porodici na podršci u prevazilaženju prepreka tokom dojenja.

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od Maje Kovačić.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!

By Bebologija