Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Prva nega bebe

Maja Kovačić, patronažna sestra servisa Babica&Bebica će u petak 22. septembra u 15 časova dati sve praktične savete vezane za negu bebe. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Prva nega bebe

PRVA NEGA BEBE - onlajn predavanje u petak 22. septembra u 15h!
Dnevna toaleta bebe brzo postane svakodnevna rutina. Ipak, parovi koji prvi put postaju roditelji, često nemaju dovoljno samopouzdanja te sumnjaju u svoje veštine. Sestra Maja će objasniti i kako je toaleta oka, nosa, uha, pelenske regije... nešto što vi znate i možete da uradite sami!

  • Da li bebi treba menjati pelene tokom noći?
  • Kako i koliko često je potrebno raditi toaletu bebinih okica
  • Kako obrađivati pupak dok ne otpadne patrljak?

*

Odgovore na ova i druga pitanja dobićete na onaljn predavanju od Maje Kovačić, patronažne sestre u petak 22. septembra u 15h!

*

PRIJAVITE SE

 

Onlajn predavanja se slušaju na platformi DemioPrisustvo je moguće uz prethodnu prijavu i putem aplikacije BEBOLOGIJA.
Ako niste do sada, instalirajte aplikaciju i prijavite se za željeno predavanje: 

                         Preuzmite aplikaciju za ANDROID:

app bebologija

                         Preuzmite aplikaciju za iOS:

app bebologija

Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. 

Reč, dve o predavaču

Vms Maja Kovačić, patronažna sestra u servisu kućnih poseta Babica&Bebica. Tokom svoje dugogodišnje prakse u patronažnoj službi posebno je bila posvećena edukaciji trudnica/budućih roditelja kroz programe škola za trudnice. U okviru škola za trudnice bavila se pripremom trudnica za dojenje, a u porodici na podršci u prevazilaženju prepreka tokom dojenja.

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od Maje Kovačić.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Dobrodošli!

By Bebologija