Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Početak uspešnog dojenja

Olga Stanojlović, pedijatar će u utorak 30. maja 2023.godine od 14 časova govoriti o dojenju u prvim danima i kako da dojenje bude uspešno! Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Početak uspešnog dojenja

Početak uspešnog dojenja – Onlajn predavanje u utorak 30. maja 2023. godine od 14 časova.

Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, priroda ga je stvorila, a beba se rađa sa instinktom za sisanje.

Zašto se onda dešava da mama ne uspe  da doji bebu? Gde su prepreke? Šta treba znati pre nego što počnete da dojite bebu? Kako razumeti bebine signale? Koja količina mleka je bebi potrebna u prvim danima? Sve o samom početku dojenja, u porodilištu i kod kuće, čućete od pedijatra, Olge Stanojlović!

PRIJAVITE SE na Onlajn predavanje u petak 2023. godine od 30. maja od 14 časova!

PRIJAVITE SE

REČ, DVE O PREDAVAČU

Prim. dr Olga Stanojlović, pedijatar je najveći deo svog dugogodišnjeg radnog staža provela je u porodilištu. Saradnik UNICEF-a na različitim projektima unapređenja ranog razvoja dece i dojenja i član Republičke stručne komisije za dojenje.

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od dr Ogle Stanojlović.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Dobrodošli!

By Bebologija