Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Prva pitanja za pedijatra u Novom Sadu

Dr Dejan Panić, pedijatar, supspecijalista dečje kardiologije na Odeljenju neonatologije Klinike za Ginekologija i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, će vas u petak 15. januara od 18 časova upoznati sa tim kako se beba prilagođava spoljnoj sredini nakon rođenja i šta vas čeka prvih dana kod kuće. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Prva pitanja za pedijatra u Novom Sadu

PRVA PITANJA ZA PEDIJATRA - onlajn predavanje u petak 15. januara u 18 časova!

Mladi roditelji se, ma koliko bili pripremljeni za ovu novu ulogu, suočavaju sa brojnim pitanjima - šta, kada, kako? Odmah nakon porođaja kreću pitanja roditelja o bebi, a odgovori stižu od pedijatra koji nakon rođenja prvi prihvati bebu u porodilištu.

  • Šta znači ocena bebe na rođenju?
  • Da li je fiziološka žutica normalna?
  • Kako treba da izgleda bebina stolica?
  • Kako da znam da je dovoljno jela?

Odgovore na ova i druga važna pitanja dobićete na Beobologija onaljn predavanju od dr Dejana Panića, pedijatra u petak 15. januara od 18

Onlajn predavanja se slušaju na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

Reč, dve o predavaču

Dr Panić Dejan, specijalista pedijatrije i supspecijalista dečije kardologije, zaposlen je 13 godina na Odeljenju neonatologije Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Predavač je na više školica roditeljstva kao i na seminarima namenjenim mladim roditeljima. Kao pedijatar učestvuje u radu prve private patronažne službe "Babica&bebica". 

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od dr Dejana Panića, pedijatra. 

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!

By Bebologija