Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Prvi zalogaji vaše bebe

Snežana Malešev, supervizor servisa Babica&Bebica, u sredu 23. septembra od 14 časova će vas upoznati kada je pravo vreme za uvođenje nemlečne ishrane kod beba, koje su to namrinice i kako ih uvoditi. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Prvi zalogaji vaše bebe

PRVI ZALOGAJI VAŠE BEBE - onlajn predavanje u sredu 23. septembra u 14 časova!

Sigurni smo da je za svaku mamu zdravlje njene bebe na prvom mestu, a kako je ishrana bitan deo brige o novorođenčetu, važno je znati kada je idealan period za uključivanje drugih namirnica u ishranu, pored majčinog mleka.

  • Kako se uvodi nemlečna ishrana?
  • Kada je pravo vreme?
  • Koja je količina dovoljna?
  • Koje su namirnice prve na spisku?

Odgovore na ova i druga pitanja dobićete na Beobologija onaljn predavanju od Vms Snežane Malešev, u sredu 23. septembra od 14 časova.   

Onlajn predavanja se slušaju na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

REČ, DVE O PREDAVAČU

Snežana Malešev je supervizor servisa Babica&Bebica. Poslednjih 25 godina rada posvetila je pripremi budućih mama za porođaj i radu sa njima kada izađu iz porodilišta - sve sa ciljem da te trenutke pamte kao najlepše u životu.

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koja ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od Snežane Malešev.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!

By Bebologija