Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Šta sve treba nabaviti pre dolaska bebe

Maja Kovačić, patronažna sestra servisa Babica&Bebica će u petak 02. decembra od 14 časova dati sve praktične savete vezane za nabavku nepohodnih strvari pre nego što bebu iz porodilišta donesete kući. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Šta sve treba nabaviti pre dolaska bebe

Šta sve treba nabaviti pre dolaska bebe  - onlajn predavanje u petak 02. decembra od 14 časova!

Ukoliko ćete po prvi put postati mama, verovatno vam se čini da je vašoj bebi potrebno sve što vidite u prodavnici bebi opreme. Kako ne biste bespotrebno kupovali stvari koje vam neće biti od koristi, poslušajte ove savete.

  • Šta je potrebno nabaviti od bebi opreme?
  • Koliko je garderobe za prve dane zaista potrebno?
  • Šta je neophodno kupiti od stvari za negu bebe?
  • Da li je neophodno nabaviti flašice, cucle, pumpu za izmlazanje?

Odgovore na ova i druga pitanja dobićete na ovom onaljn predavanju od Maje Kovačić, patronažne sestre u petak 02. decembra od 14 časova!

PRIJAVITE SE

Prisustvo je moguće i uz prethodnu prijavu putem aplikacije BEBOLOGIJA.
Ukoliko niste do sada, instalirajte aplikaciju i prijavite se za željeno predavanje: 

Preuzmite aplikaciju za ANDROID:

app bebologija

Preuzmite aplikaciju za iOS:

app bebologija

Reč, dve o predavaču

Vms Maja Kovačić, patronažna sestra u servisu kućnih poseta Babica&Bebica. Tokom svoje dugogodišnje prakse u patronažnoj službi posebno je bila posvećena edukaciji trudnica/budućih roditelja kroz programe škola za trudnice. U okviru škola za trudnice bavila se pripremom trudnica za dojenje, a u porodici na podršci u prevazilaženju prepreka tokom dojenja.

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od Maje Kovačić.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Dobrodošli!

By Bebologija