Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Sve što želite da saznate o roditeljstvu

Olivera Aleksić Hil, dečiji psihijatar na Insitutu za mentalno zdravlje, u sredu 29. juna od 15 časova će vam objasniti i osnažiti vas kako da budete najbolji roditelj svome detetu. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Sve što želite da saznate o roditeljstvu

SVE ŠTO ŽELITE DA SAZNATE O RODITELJSTVU - onlajn predavanje u sredu 29. juna od 15 časova 

Briga o razvoju dece počinje brigom o dobrobiti roditelja. Da bi roditelji mogli da obezbede najbolji početak života za svoje dete, potrebno je da znaju šta, kako i kada mogu da mu pruže a da se pritom i oni sami osećaju dobro.

Ako ste po prvi put postali roditelji, sigurno imate bezbroj pitanja. Na neka će Vam tokom ovog predavanja odgovoriti Olivera Aleksić Hil, dečji psihijatar i porodični terapeut.

  • Kako obraćanje bebi tokom trudnoće utiče na njen razvoj?
  • Zašto je važno uvek odreagovati na bebin plač?
  • Koliko je bitna harmonija između roditelja za razvoj detata?

*

Na ova i druga pitanja odgovore ćete dobiti tokom predavanja od Olivere Aleksić Hil, u sredu 29. juna od 15 časova.

*

PRIJAVITE SE

 

Prisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu putem aplikacije BEBOLOGIJA.
Ukoliko niste do sada, instalirajte aplikaciju i prijavite se za željeno predavanje: 

Preuzmite aplikaciju za ANDROID:

app bebologija

Preuzmite aplikaciju za iOS:

app bebologija

 

Reč, dve o predavaču

Olivera Aleksić Hil, završila Medicinski fakultet i magistrirala iz oblasti neuropsihologije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Svoju karijeru dečjeg psihijatra usavršavala na Institutu za mentalno zdravlje, gde i danas radi na poziciji Šefa odseka za specijalističko-konsultativne preglede za decu i omladinu. Zvanje psihoanalitičara stekla u okviru Internacionalnog društva (PDS),a zvanje psihoanalitičkog terapeuta za decu i mlade od strane edukatora sa Tavistok klinike u Londonu. Učestvovala je u implementaciji prvih škola za roditelje, edukovajući i danas u toj oblasti brojne stručnjake. Aktivno učestvuje u edukacijama pedijatara i patronažnih sestara u programima za osnaživanje roditelja dece ranog uzrasta pod pokrovitelstvom Ministarstva zdravlja i UNICEF-a.

Autor je preko 90 radova na temu razvojnog doba, štampanih u monografijama i stručnim časopisima, kao i odabranih poglavlja u udžbeniku dečje psihijatrije.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!

By Bebologija