Faze roditeljstva

Dođite da se družimo - Besplatna škola za trudnice u Nišu

U subotu u Nišu, od 10-12 h, biće predstavljen edukativni program, pod nazivom "Savladajte Bebologiju" za trudnice i buduće roditelje. Dođite, možda ćete otkriti drugi ugao gledanja na trudnoću, porođaj i roditeljstvo.

Dođite da se družimo - Besplatna škola za trudnice u Nišu

Drage trudnice, gde ste planirale da budete u subotu, 08. februara od 10 do 12 časova? Imamo savršen predlog za vas!

  • Besplatana Škola za trudnice i buduće roditelje - "Savladajte Bebologiju"
  • 08.02.2020. od 10-12h
  • Objekat Roda Centar - II sprat, Vizantijski bulevar 1, Niš

Školica je namenjena svim trudnicama, kao i (budućim) roditeljima koji žele da čuju nove stavove i preporuke profesionalaca u oblasti pripreme za porođaj i nege bebe, njenog razvoja i izazova u prvoj godini života, kao i da ojačaju svoje veštine roditeljstva. Najbolje vreme za pohađanje ove školice je od 25. nedelje trudnoće.

Dođite da otkrijete sve tajne Bebologije. Sve što vas je zanimalo o trudnoći, porođaju, dojenju i prvim danima sa bebom moći ćete da čujete od ginekologa, pedijatra, babice i patronažnih sestara sa dugogodišnjim iskustvom.

Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne. Prisustvo partnera najavite koleginici kad bude kontaktirala s Vama nakon što se prijavite.

Ovde se možete prijaviti za program "Savladajte Bebologiju" - u Nišu.

PRIJAVITE SE

Imaćete priliku da se upoznate sa stručnjacima koji će vas uvesti u „male tajne“ roditeljstva i odgovoriti na vaša pitanja i razrešiti nedoumice.

"Trudnoća je period u životu svake žene kada joj je podrška neophodna. Porodica pruža ljubav, pažnju, sigurnost i to je sigurna luka za mamu i bebu. No, trudnoća otvara mnoga lična pitanja kod budućih mama i tata: „Bojim se porođaja“, „Nikad nisam kupala bebu, presvukla pelene“, „Da li ću razumeti šta beba poručuje“, „Dojenje, da li će mi uspeti“... Naći prave odgovore na ova pitanja znači otkriti sagovornike koji Vam mogu pružiti prave informacije, približiti boravak u porodilištu i tok porođaja, povesti Vas kroz neotkrivene veštine komunikacije sa bebom, dojenja, hranjenja i nege bebe, spavanja, plača."

Snežana Malešev, glavna koordinatorka servisa "babica&bebica"

“Pričaćemo o rastu i razvoju deteta u prvim mesecima života do godinu dana. I to u interaktivnoj formi, dakle, buduće mame i tate će moći da pitaju ono što ih zanima o periodu posle porođaja, tzv. periodu novorođenčeta i odojčeta.”

dr Miloš Relić, Pedijatrijska ordinacija Bebologija

I ove nedelje druženje je zakazano u Nišu, subota, 08. februar sa početkom u 10h, a broj mesta je ograničen pa su OBAVEZNE prijave putem linka za Školicu: prijava-na-dogadjaj-u-nisu

Dođite da se upoznamo, družimo i savladamo neke od najzanimljivijih tehnika Bebologije, očekujemo Vas!