Faze roditeljstva

Jedinstvena ponuda: Pravi trenutak za odluku o čuvanju matičnih ćelija

Kada kažemo matične ćelije, najčešće čujemo rečenicu: “Najbolje je da nam nikada ne zatrebaju ali, kad zatrebaju, tada su od neprocenjive vrednosti.” To znaju iz kompanije Bio Save i Bio Save Fondacije, pa su odlučili da svim roditeljima koji potpišu ugovor o čuvanju matičnih ćelija do kraja avgusta, poklone Neuro Assistan paket i 100 eura finansijskog popusta.

Jedinstvena ponuda: Pravi trenutak za odluku o čuvanju matičnih ćelija

O kakvoj ponudi je reč?

“Kao posebnu pogodnost u avgustu, svim roditeljima koji sačuvaju matične ćelije svoje bebe u Bio Save-u od 20.08-31.08.2020. Bio Save Fondacija poklanja Neuro Assistant paket, a kompanija Bio Save obezbedjuje dodatnih 100 EUR finansijskog popusta (ukupna vrednost poklona 400 €)" - ističu naši prijatelji iz kompanije Bio Save.

Najbolje je da nam sačuvane matične ćelije iz krvi pupčanika nikada ne zatrebaju, ali ako zatrebaju, tada su od neprocenjive vrednosti. Baš u takvim situacijama nam je potrebna pomoć i podrška onih koji znaju šta je sve potrebno i kako to za najkraće vreme obezbediti. Potrebno je pronaći odgovarajućeg lekara (najčešće u inostranstvu), pripremiti se za tretman, organizovati putovanje i boravak u stranoj zemlji. Sve je to stresno i zahteva značajna novčana sredstva. Bio Save Fondacija je kao deo banke matičnih ćelija sa najviše iskustva u lečenju matičnim ćelijama u Evropi, sa mnogim roditeljima prolazila ovaj put. Uspešne primere lečenja možete videti OVDE.

U želji da roditeljima koji se u budućnosti nađu u ovakvoj situaciji olakšaju lečenje, kreirali su jedinstveni paket usluga kao pomoć u lečenju - Neuro Assistant koji obuhvata:

* Konsultaciju doktora - transplantologa
* Testiranje HLA gena
* Psihijatrijsku i psihološku procenu deteta
* Pokrivanje troškova hospitalizacije pri primeni uzorka sačuvanih matičnih ćelija deteta
* Praćenje deteta posle terapije i procena napretka

I to nije sve!

Naravno, kao i uvek, nakon potpisivanja ugovora o čuvanju matičnih ćelija u Bio Save-u svaka beba, kao prvi poklon dobija besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija” u prvih 6 meseci svog života.

Više o kompletnoj avgustovskoj ponudi kompanije Bio Save i Bio Save Fondacije pročitajte OVDE

By Bebologija