Faze roditeljstva

Prijavite se - Besplatna Bebologijina Škola za trudnice

Ove subotu u Beogradu, od 10-12 h, održaće se besplatna predavanja pod nazivom "Savladajte Bebologiju". U okviru predavanja će biti predstavljen i servis „babica&bebica“ - najnoviji i jedinstveni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama.

Prijavite se - Besplatna Bebologijina Škola za trudnice

Drage trudnice, gde ste planirale da budete u subotu, 26. oktobra, od 10h do 12h? Imamo savršen predlog za vas!

  • Škola za trudnoću i roditeljstvo - "Savladajte Bebologiju"
  • 26.10.2019. od 10-12h
  • UŠĆE Shopping Center - II sprat - galerija, Bulevar Mihajla Pupina 4, Novi Beograd

Škola je namenjena svim trudnicama, kao i (budućim) roditeljima koji žele da čuju nove stavove i preporuke profesionalaca u oblasti pripreme za porođaj i nege bebe, njenog razvoja i izazova u prvoj godini života, kao i da ojačaju svoje veštine roditeljstva. Posetioci će imati specijalnu priliku da se upoznaju sa najnovijim servisom „babica&bebica“ za podršku trudnicama, porodiljama i bebama.

Dođite da otkrijete sve tajne Bebologije i savladate veštine prvih dana roditeljstva. Najbolje vreme za pohađanje ove školice je od 25. nedelje trudnoće.Između ostalog, po prvi put u Srbiji moći ćete da se pripremite za dojenje i upoznate sa svim fazama porođaja na 3D modelima!

Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne. Prisustvo partnera najavite koleginici kad bude kontaktirala s Vama nakon što se prijavite.

Ovde se možete prijaviti za školu "Savladajte Bebologiju" - u Beogradu.

PRIJAVITE SE 

Imaćete priliku da se upoznate sa pedijatrima i patronažnim sestrama sa višegodišnjim iskustvom koji će vas uvesti u „male tajne“ roditeljstva. 

Servis "babica&bebica" Vam obezbeđuje podršku u pripremi za porođaj i boravak u porodilištu, kao i u nezi bebe u prvim danima kod kuće.

"Trudnoća je period u životu svake žene kada joj je podrška neophodna. Porodica pruža ljubav, pažnju, sigurnost i to je sigurna luka za mamu i bebu. No, trudnoća otvara mnoga lična pitanja kod budućih mama i tata: „Bojim se porođaja“, „Nikad nisam kupala bebu, presvukla pelene“, „Da li ću razumeti šta beba poručuje“, „Dojenje, da li će mi uspeti“... Naći prave odgovore na ova pitanja znači otkriti sagovornike koji Vam mogu pružiti prave informacije, približiti boravak u porodilištu i tok porođaja, povesti Vas kroz neotkrivene veštine komunikacije sa bebom, dojenja, hranjenja i nege bebe, spavanja, plača."

Snežana Malešev, glavna koordinatorka servisa "babica&bebica"

“Pričaćemo o rastu i razvoju deteta u prvim mesecima života do godinu dana. I to u interaktivnoj formi, dakle, buduće mame i tate će moći da pitaju ono što ih zanima o periodu posle porođaja, tzv. periodu novorođenčeta i odojčeta.”

dr Miloš Relić, Pedijatrijska ordinacija Bebologija

I ove nedelje druženje je zakazano u Beogradu, subota, 26. oktobar sa početkom u 10h, a broj mesta je ograničen pa su OBAVEZNE prijave putem linka za Beograd: https://www.bebologija.rs/skola-za-trudnice.html

Bio Save i partneri Bebologije će Vam podeliti vredne poklone.

Dođite da se upoznamo, družimo i savladamo neke od najzanimljivijih tehnika Bebologije, očekujemo Vas!