Faze roditeljstva

20 godina čuvanja matičnih ćelija na dar!

Jasno je da je najvredniji resurs koji svako od nas ima u stvari vreme. Ono je dragoceno ne može se kupiti ni prodati ali ga zato možete dobiti na poklon! Saznajte gde i kako?

20 godina čuvanja matičnih ćelija na dar!

Idući u susret Uskrsu, najvećem porodičnom prazniku, naši prijatelji iz Bio Save odlučili su da sve buduće mame i “paketiće” u njihovom stomaku, obraduju jedinstvenim “životnim” poklonom “Uskršnjim Bio Save paketom” sa dodatnih 20 godina čuvanja matičnih ćelija na dar.

Kako?

Ako ste razmišljali o čuvanju matičnih ćelija svoje bebe, sad je pravi trenutak da ih sačuvajte u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi!

Sve trudnice koje se do kraja aprila odluče da matične ćelije svoje bebe nakon porođaja sačuvaju u Bio Save-u, dobijaju paket čuvanja matičnih ćelija na 40 godina po ceni za 20 godina!

I to nije sve…

Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti i putem kredita na do 48 rata uz 0% kamate. Takođe, kao i uvek, svaka “Bio Save” beba, kao prvi poklon dobija besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija” u prvih 6 meseci svog života.

Za zakazivanje sastanka i sve dodatne informacije pozovite na broj telefona  011/369 22 06 ili 069/246 72 83 ili putem mejla na [email protected]

Više informacija o ovoj akciji pročitajte OVDE.