Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Emotivna stanja posle porođaja

Milica Glintić, diplomirani psiholog i psihoterapeut će vam na predavanju u četvrtak 24. septembra u 14 časova pomoći da razumete razna osećanja s kojima se suočavate nakon porođaja. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Emotivna stanja posle porođaja

EMOTIVNA STANJA POSLE POROĐAJA - u onlajn školi za trudnice BEBOLOGIJA u četvrtak 24. septrembra u 14 časova!

Možda se pitate šta sa Vama nije u redu ako posle porođaja niste samo srećne i poletne? Zašto je to tako, da li je to normalno, da li ima situacija kada je sve to previše, šta kada se ne snalazite, kada su osećanja prejaka i zbunjujuća....? Pitanja je bezbroj.

  • Da li svaka žena ima post porođajnu depresiju?
  • Šta je to postporođajna psihoza?
  • Da li kroz to prolazi svaka žena?

Odgovori na ova pitanja su veoma važni i zato ćete o svemu ovome čuti tokom vebinara od Milice Glintić, diplomiranog psihologa i psihoterapeuta u četrvrtak 24. septembra od 14 časova. 

Onlajn predavanja se slušaju na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

Reč, dve o predavaču

Milica Glintić je diplomirani psiholog i psihoterapeut, sa dugogodišnim iskustvom u individualnom i grupnom radu sa osobama koje prolaze kroz razne procese biomedicinski potpomognute oplodnje (VTO) kao i u radu sa njima tokom trudnoće i nakon porođaja. 

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koja ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od Milice Glintić.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!

By Bebologija