Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Izazovi tokom dojenja

Olivera Knežević, patronažna sestra servisa Babica&Bebica će u petak 7. maja od 14 časova pričati o tome s kakvim izazovima se možete suočiti tokom dojenja i kako ih prevazići. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Izazovi tokom dojenja

IZAZOVI TOKOM DOJENJA – Onlajn predavanje u petak 7. maja od 14 časova.

Dojenje je izazov za svaku majku. Nema dojilje koja se tokom dojenja nije našla u situaciji koja ju je zbunila, zabrinula, dovela u dilemu kako dalje... Nakon vebinara će vam biti jasnije kako da postupite u situaciji kad imate prepunjene dojke, zastoj mleka, ragade, ravne bradavice, kada beba uporno plače na dojci...

O tome s kakvim se izazovima suočavaju majke tokom dojenja i kako prevazići probleme čućete tokom predavanja od Olivere Knežević, u petak 7. maja od 14 časova.

Onlajn predavanja se slušaju na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

Reč, dve o predavaču

Olivera Knežević, pedijatrijska sestra je deo tima servisa Babica&Bebica. U svom dvadesetogodišnjem profesionalnom radu bavila se organizacijom rada u pedijatrijskoj službi i edukativnim programima za osnaživanje roditelje.

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od Olivere Knežević.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!

By Bebologija