Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Matične ćelije - od ideje do bezbrižne budućnosti

MSc Katarina Milinčić, diplomirani molekularni biolog - naučnik u oblasti regenerativne medicine u kompaniji Bio Save i Tatjana Gašarović, babica će u sredu 21. oktobra od 14 časova pričati o proceduri uzimanja, čuvanju i lečenju matičnim ćelijama. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Matične ćelije - od ideje do bezbrižne budućnosti

MATIČNE ĆELIJE - OD IDEJE DO BEZBRIŽNE BUDUĆNOSTI - onlajn predavanje u sredu 21. oktobra u 14 časova!

Danas je lako doći do informacija, ali je teže izabrati one prave. Kako biste doneli najispravniju odluku o čuvanju matičnih ćelija važno je imati prave informacije. Ovo je posebno važno kada je u pitanju odluka koju možete doneti samo jednom u životu i značajno može uticati na sigurniju budućnost vašeg deteta. Zato ćemo na ovom predavanju pričati kako doneti odluku o čuvanju matičnih ćelija i kakva je mogućnost njihove kasnije primene, kao i kakav je procedura uzimanja matičnih ćelija nakon porođaja. 

  • Šta su zapravo matične ćelije?
  • Zašto je važno sačuvati ih i šta će to značiti vašem detetu ali i celoj porodici?
  • Šta je najbitnije da znate kada donosite ovu važnu odluku?
  • ​Kako izgleda procedura uzimanja na porođaju i čuvanja matičnih ćelija? 

Odgovore na ova i druga pitanja dobićete na Beobologija onaljn predavanju od MSr Katarine Milinčić i babice Tatjane Gašparović u sredu 21. oktobra od 14 časova.

Onlajn predavanja se prate na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

Reč, dve o predavačima

MSc Katarina Milinčić, je diplomirani molekularni biolog - naučnik u oblasti regenerativne medicine u kompaniji Bio Save. Još na osnovnim studijama opredelila se da svoju karijeru posveti oblasti koja se bavi primenom matičnih ćelija i  iskorišćavanjem njihove neverovatne terapijske moći za lečenje raznih bolesti. Svoje iskustvo je stekla u Centru za regenerativne terapije Drezden (CRTD) i Univerzitetskoj klinici Karl Gustav Karus Drezden u Nemačkoj.

Tatjana Gašparović babica sa više od dvadest godina radnog staža. Zaposlena je u porodilištu KBC “Zemun” od 2000. godine. Član je tima servisa kućnih poseta Babica&Bebica.

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od Katarine Milinčić i Tatjane Gašparović.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!

By Bebologija