Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN – Psihofizička priprema i masaža međice

Visoka strukovna medicinska sestra Živana Đurić će u petak 26. februara od 14 časova pričati o tome šta podrazumeva psihofizička priprema za trudnice i, zašto je značajna i odgovarati na vaša pitanja. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN – Psihofizička priprema i masaža međice

PSIHOFIZIČKA PRIPREMA ZA POROĐAJ I MASAŽA MEĐICE - Onlajn predavanje u petak 26. februara od 14 časova.

Psihofizičke pripreme veoma prijaju svim trudnicama. Osim vežbi koje se rade, a koje imaju za cilj, sticanje kondicije i jačanje mišića, o tome šta se događa u telu trudnice, kao i šta vas očekuje u porođajnom boksu, kako se izvodi za masaža međice i zašto je to važno možete čuti na ovom predavanju. 

  • Kada se počinje sa psihofizičkom pripremom za porođaj?
  • Šta se sve može naučiti?
  • Kako izgledaju prvi, drugi i treći tip disanja i kada se koji primenjuje?

Na ova i druga pitanja odgovore ćete dobiti tokom predavanja od Živane Đurićpetak 26. februara u 14 časova.

Onlajn predavanja se prate na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

Reč, dve o predavaču

Živana Đurić, visoka strukovna medicinska sestra - babica u Centru za trudnice „Bebologija“. Živana je babica sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju programa psihofizičke pripreme za trudnice. U svom bogatom profesionalnom radu veštine je stekla u radu ginekološke i patronažne službe u Domu zdravlja Savski venac.

Tokom i nakon prezentacije bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj vebinara, dobiti odgovor od predavača.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!