Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Sa babicom na porođaju

Tatjana Gašparović, babica u KBC “Zemun” u Beogradu, će vas u sredu 24. maja od 14 časova upoznati sa onim šta vas očekuje kada dođete u ovo porodilište. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Sa babicom na porođaju

SA BABICOM NA POROĐAJU - onlajn predavanje u sredu 24. maja u 14 časova!

Iako se devet meseci pripremate za porođaj, pred sam trenutak porođaja verovatno ćete i dalje imati brojne nedoumice. Kako se približava taj dan tako se i broj pitanja i dilema o boravku u porodilištu povećava.

  • Šta treba da pripremim za boravak u porodilištu?
  • Kako izgleda put kojim se prolazi kada dođem na porođaj?
  • Da li suprug može da prisustvuje porođaju?

Odgovore na ova i druga pitanja dobićete na Beobologija onaljn predavanju od Tatjane Gašparović, babice u sredu, 24. maja od 14 časova.

PRIJAVITE SE

Onlajn predavanja se slušaju na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. 

app bebologija

app bebologija

Reč, dve o predavaču

Tatjana Gašparović babica sa više od dvadest godina radnog staža. Zaposlena je u porodilištu KBC “Zemun” od 2000. godine. Član je tima servisa kućnih poseta Babica&Bebica u okviru Centra za trudnice „Bebologija“.  

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovore od Tatjane Gašparović, babice.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Dobrodošli!

By Bebologija