Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Sa babicom na porođaju

Jasmina Đenić, babica u KBC “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu, će vas u četvrtak 26. novembra od 16 časova upoznati sa onim šta vas očekuje kada dođete u porodilište. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Sa babicom na porođaju

SA BABICOM NA POROĐAJU - onlajn predavanje u četvrtak 26. novembra u 16 časova!

Iako se devet meseci pripremate za porođaj, pred sam trenutak porođaja verovatno ćete i dalje imati brojne nedoumice. Kako se približava taj dan tako se i broj pitanja i dilema o boravku u porodilištu povećava.

  • Šta treba da pripremim za boravak u porodilištu?
  • Kako izgleda put kojim se prolazi kada dođem na porođaj?
  • Da li suprug može da prisustvuje porođaju?

Odgovore na ova i druga pitanja dobićete na Beobologija onaljn predavanju od Jasmine Đenić, babice u četvrtak 26. novembra od 16 časova.

Onlajn predavanja se slušaju na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

Reč, dve o predavaču

Jasmina Đenić, babica u KBC “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu radi od 1993. godine. Radno iskustvo je stekla radeći kao ginekološko akušerska sestra na odeljenju. Od 2008. godine je radila kao glavna sestra Odeljenja za specijalističko konsultativne preglede a od 2019. godine je glavna sestra Bolnice za ginekologiju i akušertstvo KBC “Dr Dragiša Mišović. Od samog početka je član tima servisa kućnih poseta Babica&Bebica u okviru Centra za trudnice „Bebologija“.  

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od Jasmine Đenić, babice.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!

By Bebologija