Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Sa babicom na porođaju

VŠS Ivana Radović, babica u GAK “Narodni front” u Beogradu, će vas u četvrtak 4. marta od 14 časova upoznati sa onim šta vas očekuje kada dođete u ovo porodilište. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Sa babicom na porođaju

SA BABICOM NA POROĐAJU - onlajn predavanje u četvrtak 4. marta u 14 časova!

Iako se devet meseci pripremate za porođaj, pred sam trenutak porođaja verovatno ćete i dalje imati brojne nedoumice. Kako se približava taj dan tako se i broj pitanja i dilema o boravku u porodilištu povećava.

  • Šta treba da pripremim za boravak u porodilištu?
  • Kako izgleda put kojim se prolazi kada dođem na porođaj?
  • Da li suprug može da prisustvuje porođaju?

Odgovore na ova i druga pitanja dobićete na Beobologija onaljn predavanju od Ivane Radović, babice u četvrtak 4. marta od 14 časova.

Onlajn predavanja se slušaju na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

Reč, dve o predavaču

VŠS Ivana Radović, babica u porodilištu GAK "Narodni front”, rođena je 1980. godine u Beogradu, završila srednju školu za babice i diplomirala na Visokoj školi strukovnih studija u Beogradu 2014. godine. Radi u porodilištu dvadeset godina. Član je tima servisa kućnih poseta Babica&Bebica u okviru Centra za trudnice „Bebologija“.  

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovore od Ivane Radović, babice.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!

By Bebologija