Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Šta sve mogu matične ćelije

MSc Katarina Milinčić, diplomirani molekularni biolog - naučnik u oblasti regenerativne medicine u kompaniji Bio Save će u četvrtak 21. januara od 14 časova pričati o lečenju matičnim ćelijama. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Šta sve mogu matične ćelije

ŠTA SVE MOGU MATIČNE ĆELIJE - onlajn predavanje u četvrtak 21. januara u 14 časova!

Danas je lako doći do informacija, ali je teže izabrati one prave. Kada se kaže matične ćelije, sigurno iza toga sledi još dosta pitanja. U gostima nam je mladi stručnjak iz ove oblasti MSr Katarina Milinčić, s kojom ćemo tokom predavanja doći do odgovora na najčešća pitanja roditelja:

  • Šta su matične ćelije i ima li smisla čuvati ih?
  • Kako se jedna matična ćelija uspešno transformiše u bilo koju od njih i da li upravo u tome leži njihova moć?
  • Da li će regenerativna medicina dati odgovore na sva ona pitanja na koje do sada tradicionalna medicina nije dala? 

Odgovore na ova i druga pitanja dobićete na Beobologija onaljn predavanju od MSr Katarine Milinčić  u četvrtak 21. januara od 14 časova.

Onlajn predavanja se prate na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

Reč, dve o predavaču

MSc Katarina Milinčić, je diplomirani molekularni biolog - naučnik u oblasti regenerativne medicine u kompaniji Bio Save. Još na osnovnim studijama opredelila se da svoju karijeru posveti oblasti koja se bavi primenom matičnih ćelija i  iskorišćavanjem njihove neverovatne terapijske moći za lečenje raznih bolesti. Svoje iskustvo je stekla u Centru za regenerativne terapije Drezden (CRTD) i Univerzitetskoj klinici Karl Gustav Karus Drezden u Nemačkoj.

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovor od Katarine Milinčić.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!

By Bebologija