Faze roditeljstva

Bio Save poklanja 10 godina čuvanja matičnih ćelija

Tokom meseca jula pruža se posebna prilika da se edukacijom ljudi o matičnim ćelijama podigne svest o njihovim izuzetnim mogućnostima. Još jedna prilika koja Vam se pruža jednom u životu, jeste prilika od strane naših prijatelja iz Bio Save Grupe.

Bio Save poklanja 10 godina čuvanja matičnih ćelija

Mesec jul proglašen je mesecom podizanja svesti o važnosti čuvanja krvi iz pupčanika bebe. U pitanju je krv iz bebine posteljice i pupčane vrpce kojom je ona povezana sa majkom, a u kojoj se nalaze matične ćelije koje su od neprocenjivog značaja.

Iz tog razloga, Bio Save se pridružuje ovoj akciji širenja svesti i poklanja 10 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija! Do kraja jula, možete sačuvati matične ćelije Vaše bebe 30 godina po ceni čuvanja 20 godina.

Takođe, svaka beba kao prvi poklon dobija i besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija”, u prvih 6 meseci svog života, a obezbeđeni su Vam i najbolji uslovi plaćanja.

Za dodatne informacije možete pozvati broj telefona 011/369 22 06 ili 069 BIOSAVE ( 069 246 7283) ili kontakrirati stručni Bio Save tim putem mejla na [email protected] .

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi! 

by: Bebologija