Faze roditeljstva

Prijavite se - Novi Sad, Besplatna Bebologijina Škola za trudnice

U Novom Sadu u Šoping centru Promenada, ove subote od 10 -12 h, organizovaće se događaj "Savladajte Bebologiju", u okviru kog će biti predstavljen servis „babica&bebica“ - najnoviji i jedinstveni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama.

Prijavite se - Novi Sad, Besplatna Bebologijina Škola za trudnice

Drage trudnice, gde ste planirale da budete u subotu, 22. februara od 10.00 do 12.00 sati? Imamo savršen predlog za vas!

  • Događaj "Savladajte Bebologiju"
  • 22.02.2020.  10.00 -12.00 h
  • Šoping centar Promenada u Novom Sadu, Bulеvar oslobođenja 119, Novi Sad - Food court - II sprat

Događaj je namenjen svim trudnicama, kao i (budućim) roditeljima koji žele da čuju nove stavove i preporuke profesionalaca u oblasti pripreme za porođaj i nege bebe, njenog razvoja i izazova u prvoj godini života, kao i da ojačaju svoje veštine roditeljstva. Najbolje vreme za pohađanje ove školice je od 25. nedelje trudnoće. Posetioci će imati specijalnu priliku da se upoznaju sa najnovijim servisom „babica&bebica“ za podršku trudnicama, porodiljama i bebama.

Dođite da otkrijete sve tajne Bebologije i savladate veštine prvih dana roditeljstva. Između ostalog, po prvi put u Srbiji moći ćete da se pripremite za dojenje i upoznate sa svim fazama porođaja na 3D modelima!

Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne. 

Ovde se možete prijaviti da prisustvujete događaju "Savladajte Bebologiju" - u Novom Sadu.

PRIJAVITE SE 

Imaćete priliku da se upoznate sa pedijatrima i patronažnim sestrama sa višegodišnjim iskustvom koji će vas uvesti u „male tajne“ roditeljstva. 

Servis "babica&bebica" Vam obezbeđuje podršku u pripremi za porođaj i boravak u porodilištu, kao i u nezi bebe u prvim danima kod kuće.

"Trudnoća je period u životu svake žene kada joj je podrška neophodna. Porodica pruža ljubav, pažnju, sigurnost i to je sigurna luka za mamu i bebu. No, trudnoća otvara mnoga lična pitanja kod budućih mama i tata: „Bojim se porođaja“, „Nikad nisam kupala bebu, presvukla pelene“, „Da li ću razumeti šta beba poručuje“, „Dojenje, da li će mi uspeti“... Naći prave odgovore na ova pitanja znači otkriti sagovornike koji Vam mogu pružiti prave informacije, približiti boravak u porodilištu i tok porođaja, povesti Vas kroz neotkrivene veštine komunikacije sa bebom, dojenja, hranjenja i nege bebe, spavanja, plača."

Snežana Malešev, glavna koordinatorka servisa "babica&bebica"

“Pričaćemo o rastu i razvoju deteta u prvim mesecima života do godinu dana. I to u interaktivnoj formi, dakle, buduće mame i tate će moći da pitaju ono što ih zanima o periodu posle porođaja, tzv. periodu novorođenčeta i odojčeta.”

dr Miloš Relić, Pedijatrijska ordinacija Bebologija

I ovog vikenda, druženje je zakazano za subotu, Novi Sad, 22. februar, sa početkom u 10 h, a broj mesta je ograničen pa su OBAVEZNE prijave putem linka za Novi Sad

Dođite da se upoznamo, družimo i savladamo neke od najzanimljivijih tehnika Bebologije, očekujemo Vas