Faze roditeljstva

O nama

Dobro zdravlje Vašeg deteta je naš jedini cilj.

O nama

Tim lekara specijalističke ordinacije iz oblasti pedijatrije - Bebologija čine iskusni pedijatri, vrhunski stručnjaci različitih specijalnosti. Oni su tu, da na jednom mestu objedine znanje i iskustvo iz svih oblasti pedijatrije i da naši “veliki” pacijenti dobiju brzo dijagnozu i adekvatno lečenje, po najsavremenijim protokolima.

Osnivač ordinacije Bebologija je dr medicine Miloš Relić, specijalista pedijatrije sa 20 godišnjim iskustvom, prepoznat od mnogih porodica, a naročito mališana, kao doktor koji odnosi strah, a donosi osmeh.

Tim specijalističke ordinacije iz oblasti pedijatrije - Bebologija čini preko 10 iskusnih lekara, vrhunskih stručnjaka različitih specijalnosti.

Bebologija je smeštena na Dedinju preko puta Hyde parka. U pitanju su zapravo tri ordinacije u prostoru od preko 150 m2. Ordinacija ispunjava sve najviše zahteve, koje nalažu Evropski standardi, tako da imamo dva odvojena ulaza (za zdravu i za bolesnu decu), zaseban toalet za decu prilagodjen njihovoj "veličini" kao i potrebama, prostor za dojenje, kao i još mnogo toga.

Vaše zdravlje i bezbrižnost su razlog postojanja Bebologije.

Dobro nam došli.

dr Miloš Relić
Dr Miloš Relić - potpis

Dobro zdravlje Vašeg deteta je jedini cilj Bebologije