Faze roditeljstva

Odličan trik: Najbolji način da bebi date sirup

Jedna mama je na svom profilu na Fejsbuku podelila objavu kako je uspela da, bez prosipanja da svojoj bebi sirupić. Njen trik je oduševio roditelje širom sveta.

Odličan trik: Najbolji način da bebi date sirup

Kada se njen sin razboleo i morao da pije sirup za snižavanje temepreature, mama Helen Li je imala problem kako da bebi da ovaj lek, a da ga ona ne ispljune.

Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, ona je pronašla način: stavila je špric leka u dečju flašicu, odnosno poklopac sa cuclom.

 “Za sve mame…Poslednjih 24 sata mučila sam se kako bih naterala Alfija da uzme Calpol (paracetamol), a završilo bi se tako da što je bio prekriven polovinom doze po sebi koju bi onda pljunuo na mene…Zatim sam se setila da sam videla ovaj trik. Nijedan deo nije ostao potraćen, bez suza! Molim vas, slobodno ovo podelite s drugim mamama beba koje znate”, napisala je mama pored fotografije.

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj daje bebici lek, njen trik je postao popularan, a roditelji širom sveta su joj uputili pohvale, ali i istakli zahvalnost na ovom korisnom triku.

Izvor: b92.net