Faze roditeljstva

Pedijatrijska ordinacija Bebologija

Dobro zdravlje Vašeg deteta je naš jedini cilj.

Pedijatrijska ordinacija Bebologija

Tim lekara specijalističke ordinacije iz oblasti pedijatrije - Bebologija čine iskusni pedijatri, vrhunski stručnjaci različitih specijalnosti. Oni su tu, da na jednom mestu objedine znanje i iskustvo iz svih oblasti pedijatrije i da naši “veliki” pacijenti dobiju brzo dijagnozu i adekvatno lečenje, po najsavremenijim protokolima.

Osnivač ordinacije Bebologija je dr medicine Miloš Relić, specijalista pedijatrije sa 20 godišnjim iskustvom, prepoznat od mnogih porodica, a naročito mališana, kao doktor koji odnosi strah, a donosi osmeh.

Osnivač ordinacije Bebologija je dr medicine Miloš Relić, specijalista pedijatrije sa 20 godišnjim iskustvom, prepoznat od mnogih porodica, a naročito mališana, kao doktor koji odnosi strah, a donosi osmeh.

Tim specijalističke ordinacije iz oblasti pedijatrije „Bebologija“ čini preko 10 iskusnih lekara, vrhunskih stručnjaka različitih specijalnosti.

Bebologija je smeštena na Dedinju preko puta Hyde parka. Tri savremeno opremljne ordinacije se prostiru na preko 150 m2. Ordinacija ispunjava sve zahteve koje nalažu visoki evropski standardi - dva odvojena ulaza, zaseban toalet za decu, prostor za dojenje i presvlačenje, kao i ultrazvučni aparat za kukove. Mogućnost dijagnostike na bazi analize uzorka iz krvi za 5 minuta do par sati - krvna slika, crp, brzi brisevi…

Vaše zdravlje i bezbrižnost su razlog postojanja Bebologije.

Dobro nam došli.

Za više informacija nas pozovite na telefon ordinaciji „Bebologija“: 011 41 44 950, 069 41 44 950

dr Miloš Relić

Dr Miloš Relić - potpis

Dobro zdravlje Vašeg deteta je jedini cilj Bebologije