Faze roditeljstva

Angel dreams Expo panel za trudnice i porodice u Subotici

Na šestom po redu panelu za trudnice i porodice u organizaciji Udruženja Anahitas svoje proizvode je prezentovalo čak 23 izlagača. Više o samom događaju saznajte u tekstu koji sledi...

Angel dreams Expo panel za trudnice i porodice u Subotici

Manifestaciju u organizaciji Udruženja Anahitas je otvorila predstavnica Grada Subotice Čila Goli i time poželela sreću svim bebama koje su se takmičile u već poznatoj "Puzijadi".

Tokom dana je održan je Panel za trudnice koji se sastojao iz tri edukativna predavanja u zajedničkoj organizaciji sa ginekološkom ordinacijom GINEA.

Predavanja za 40 trudnica su održali dr Sanja Burzan ginekolog na temu ”Današnji stil života trudnice”, dr Goli Andor ginekolog, Vesna Bojanić master psiholog i Kuzmić Aleksandra na temu “Porođaj iz više uglova” i Dragana Stanić defektolog specijalista rane intervencije na temu “Rana stimulacija i njen značaj na razvoj deteta”.


Bio Save Group je održao predavanje koje je zainteresovalo prisutne trudnice. Doktor Kristian Martin, medicinski direktor Bio Save Group, govorio je na temu potencijala matičnih ćelija i njihove realne primene. Držao je pažnju prisutnima dok je vrlo precizno objašnjavao značaj krvi iz pupčanika.


Zahvaljujući sjajnoj organizaciji, prisutni su na jednom mestu imali prilike da probaju i usluge kao što su kozmetika i garderoba za bebe, trudnice i žene, pelene, drvene igračke, kolica, auto sedišta, organska i zdrava hrana.

Svi prisutni su otišli sa pregršt informacija, a organizatori su bili zadovoljni manifestacijom koja svake godine raste, razvija se i rađa nove ideje i sadržaje.

By: Bebologija