Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA I EVRO BOOK POKLANJAJU KNJIGU

Ovog puta smo rešili da obradujemo roditelje, pa Vam darujemo Bebin prvi kuvar. Recepti i saveti za uspešno uvođenje čvrste hrane u ishranu Vaše bebe. 50 ukusnih kašica od autorke popularnog sveobuhvatnog jelovnika za bebe i decu do tri godine

BEBOLOGIJA I EVRO BOOK POKLANJAJU KNJIGU

Predstavljamo:

Bebin prvi kuvar

Uvođenje čvrste hrane u ishranu beba za neiskusne mame može da deluje kao zastrašujući poduhvat. Stručnjak u oblasti ishrane za decu, Anabel Karmel, tu je da ponudi neprocenjive savete i smernice, kao i recepte za ukusne i zdrave obroke koji će vašoj bebi omogućiti da što lakše prihvati čvrstu hranu. Obogaćena prelepim fotografijama i planovima obroka, knjiga BEBIN PRVI KUVAR pomoći će vam da uvođenje čvrstih namirnica u ishranu vaše bebe bude zabavno kako za vas tako i za nju.

Serijal knjiga Omiljeni recepti Anabel Karmel nudi mnoštvo najsvežijih, najukusnijih i najhranljivijih obroka koje možete dati svom detetu. Svi Anabelini recepti su isprobani i provereni, a pripremaju se brzo i lako, Bilo da svoju bebu navikavate na čvrstu hranu, borite se sa probirljivcima u jelu ili imate dete koje se zanima za kuvanje, u ovom serijalu naći ćete knjigu za sebe.

Kako do poklona?

Prvih pet čitalaca koji četvrtak 14. marta u 12 časova pošalju tačan odgovor na pitanje: Kako se zove autorka ove knjige? na mejl adresu [email protected] sa naznakom za Bebin prvi kuvar, dobiće po jedan primerak ove knjige na poklon.

Napomena: Imena dobitnika, biće objavljena na našoj FB strani subotu 16. marta 2019.

Pratite nas, uskoro predstavljamo i poklanjamo novu knjigu :)

Foto: Pixabay, Evro book