Faze roditeljstva

Otvoren je Dom zdravlja Dedinje- mesto za savremenu i sveobuhvatnu zdravstvenu negu

U srcu Dedinja otvoren je Dom zdravlja Dedinje u okviru kojeg ćete imati najbolju medicinsku negu pruženu od strane vrhunskih stručnjaka.

Otvoren je Dom zdravlja Dedinje- mesto za savremenu i sveobuhvatnu zdravstvenu negu

Ovaj moderno opremljen medicinski centar nalazi se na Dedinju, u ulici Tolstojeva 24 i namenjen je pružanju zdravstvenih usluga najvišeg standarda. Nastoji da postane vaša prva stanica za sve zdravstvene potrebe, uz naglasak na poštovanje dostojanstva ličnosti i pridržavanje moralnog i etičkog kodeksa. Medicinski tim je sastavljen od stručnjaka iz različitih oblasti medicine, posvećenih pružanju efikasne zdravstvene nege pacijentima. Sa bogatim iskustvom i stručnim znanjem, lekari, medicinske sestre i ostalo osoblje pouzdani su partneri na vašem zdravstvenom putovanju.

Misija Doma zdravlja Dedinje je da obezbedi sveobuhvatnu zdravstvenu negu koja će zadovoljiti potrebe svake osobe. Ovo je mesto gde se briga o pacijentima podudara sa najsavremenijim medicinskim praksama, uz pažljivo osmišljen pristup individualnoj nezi i prevenciji bolesti. 

Usluge Doma zdravlja Dedinje:

  • Opšta medicina

U okviru službe opšte medicine omogućene su zdravstvene usluge u vidu  prevencije, ranog otkrivanja i lečenja oboljenja. 

  • Pedijatrija

Pedijatrijsku ordinaciju Bebologija u okviru Doma zdravlja Dedinje čini stručni tim sa višegodišnjim iskustvom iz različitih oblasti pedijatrije.

  • Ginekologija

Naša služba ginekologije i akušerstva pruža preventivu, dijagnostiku i lečenje ginekoloških stanja, kao i kontinuiranu edukaciju klijenata.

  • Laboratorija

Služba laboratorijske dijagnostike nudi širok spektar laboratorijskih analiza, uključujući prenatalnu dijagnostiku i druge genetičke testove.

  • Patronažna služba

Patronažna služba pruža usluge pregleda i terapija na Vašoj adresi, po nalogu lekara.

  • Ostale usluge

Dodatno, nudimo i niz usluga iz ostalih grana medicine.

Za više informacija možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona: 011 66 46 241 ili posetiti sajt Doma zdrava Dedinje.

by: Bebologija