Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Sa babicom na porođaju

Marina Nešić, babica u KBC Zvezdara u Beogradu, će vas u utorak 20. februara od 14 časova upoznati sa onim šta vas očekuje kada dođete u ovo porodilište. Prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Sa babicom na porođaju

SA BABICOM NA POROĐAJU - onlajn predavanje u utorak 19. februara u 14 časova!

Iako se devet meseci pripremate za porođaj, pred sam trenutak porođaja verovatno ćete i dalje imati brojne nedoumice. Kako se približava taj dan tako se i broj pitanja i dilema o boravku u porodilištu povećava.

  • Šta treba da pripremim za boravak u porodilištu?
  • Kako izgleda put kojim se prolazi kada dođem na porođaj?
  • Da li suprug može da prisustvuje porođaju?

Odgovore na ova i druga pitanja dobićete na Beobologija onlajn predavanju od Marine Nešić, babice u utorak 20. februara u 14 časova.

PRIJAVITE SE

*

Prisustvo je moguće i uz prethodnu prijavu putem aplikacije BEBOLOGIJA.

Preuzmite aplikaciju za ANDROID:

app bebologija

Preuzmite aplikaciju za iOS:

app bebologija

 

Onlajn predavanja se slušaju na platformi Demio. Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. 

Reč, dve o predavaču

Marina Nešić, babica u KBC Zvezdara završila je Visoku medicinsku školu u Beogradu. Zaposlena je na mestu babice u porođajnoj sali od 2003. godine u Porodilištu Bolnice za ginekologiju i akušerstvo KBC Zvezdara u Beogradu. Član je  tima servisa kućnih poseta Babica&Bebica u okviru Centra za trudnice „Bebologija“.  

Tokom i nakon predavanja bićete u mogućnosti da postavljate pitanja na koje ćete, pred kraj prezentacije, dobiti odgovore od Marine Nešić babice.

Kako bismo izašli u susret svim trudnicama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je svoje aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice – Bebologija. 

Dobrodošli!

By Bebologija