Faze roditeljstva

Božićni dar Bio Save kompanije otišao je u prave ruke

Katarina Spasojević, mlada trudnica iz Užica je srećna dobitnica Božićnog darivanja Bio Save kompanije. Sa njom danas razgovaramo o matičnim ćelijama i trudnoći...

Božićni dar Bio Save kompanije otišao je u prave ruke

Dvadesetčetvorogodišnja Užičanka, Katarina Spasojević nedavno je stala pred svečanu binu povodom završetka master studija i baš tog dana saznala je radosnu vest da će se njena porodica uskoro proširiti i da očekuje prvu bebu.

Dok sa radošću i nestrpljenjem isčekuje dolazak novog člana, istovremeno uživa u radu u hotelskom lancu na prelepom Zlatiboru. Osim posla, strastveno istražuje nova interesovanja, stvarajući harmoniju između karijere i uzbuđenja koja dolaze sa majčinstvom.

Ova buduća mama, srećna je dobitnica Božićnog darivanja Bio Save kompanije u kojem je osvojila čuvanje matičnih ćelija njene bebe. Kako je protekao sastanak sa Natašom Ilić, medicinskim predstavnikom Bio Save-a, ali i koliko je bila iznenađena kada je saznala da je osvojila ovu veoma vrednu nagradu, pročitajte u nastavku...

Draga Katarina, kako provodite trudničke dane?

Posebnu pažnju posvećujem svom telu, kako kroz praktikovanje blage fizičke aktivnosti, tako i kroz odabir zdrave ishrane kako bih obezbedila bebi i sebi bogat unos svih potrebnih vitamina i minerala. 
Savet za buduće mame: osluškujte svoje telo, delite iskustva sa drugim mamama i sa ljubavlju se prepustite magiji isčekivanja dolaska Vaše bebe na svet.

Osvojili ste čuvanje matičnih ćelija Vaše bebe. Na koji način ste saznali o darivanju, kao i da li ste pre darivanja razmišljali o čuvanju matičnih ćelija?

Za Bio Save darivanje i čuvanje matičnih ćelija otkrila sam na njihovom Instagram profilu dok sam istraživala najbolje moguće opcije za čuvanje matičnih ćelija. I pre samog darivanja, razmišljala sam o važnosti čuvanja matičnih ćelija, a Bio Save mi je pružio priliku da to i ostvarim.

Da li ste se iznenadili kada se saznali da ste Vi srećna dobitnica?

Iznenadila sam se i presrećna sam što sam baš ja postala dobitnica čuvanja matičnih ćelija. 

Za sam kraj razgovora, Katarina nam je prenela i utiske koje nosi sa sastanka na kojem je potpisala ugovor o čuvanju matičnih ćelija.

Sastanak sa divnom Natašom iz Bio Save-a bio je ne samo informativan, već i ohrabrujuć. Njena stručnost i posvećenost otklonile su sve moje nedoumice, pruživši mi duboku sigurnost u odluci da sam dobila najvredniji poklon za svoje dete.

Bio Save Group je lider u regionu kada je čuvanje matičnih ćelija u pitanju, a više informacija o matičnim ćelijama, njihovoj terapijskoj primeni, ali i uslovima čuvanja matičnih ćelija možete dobiti na www.biosave.rs

by: Bebologija