Faze roditeljstva

Kako se pripremiti za dolazak bebe?

Odgovor se ne može pružiti u jednoj rečenici. Ipak, učestvovanjem na radionici koju Centar za trudnice Bebologija organizuje u saradnji sa prodavnicom bebi i dečije opreme Aksa dobijate brojne korisne savete i informacije koji će vam pomoći tokom trudnoće i nakon bebinog rođenja.

Kako se pripremiti za dolazak bebe?

Dobro poznat tim patronažnih sestara iz servisa kućnih poseta Babica i Bebica tokom interaktivnog predavanja pruža praktične savete koji se tiču dojenja i nege bebe.

Patronažna sestra i supervizor servisa Babica i Bebica Snežana Malešev


Babica prisutne trudnice upoznaje sa porođajnim fazama, kao i šta je sve potrebno poneti u porodilište od dokumentacije i od stvari za mamu i bebu. Takođe, neizostavan segment predavanja jesu i saveti koji se tiču oporavka nakon porođaja.

Stručni medicinski tim Bio Save kompanije, budućim roditeljima govori o važnoj odluci koju mogu doneti samo jednom u životu: čuvanju matičnih ćelija i njihovoj terapijskoj i realnoj primeni.

Hvala vam što nam poklanjate poverenje drugu godinu za redom i što svakog meseca veliki broj trudnica i budućih tata izađe sa osmehom na licu sa radionica u Beogradu i Novom Sadu!

Vidimo se na istom mestu u februaru!

Vaš Bebologija tim