Faze roditeljstva

Prolećni Bebologijini krugovi u Domu omladine - događaj za pamćenje

U subotu, 18. maja 2024. godine održani su prolećni Bebologijini krugovi u centru Beograda...

Prolećni Bebologijini krugovi u Domu omladine - događaj za pamćenje

U jednom danu, Bebologijini krugovi okupili su preko 200 trudnica u okviru 3 događaja. Zbog velikog interesovanja trudnica nakon 25. nedelje trudnoće otvoren je i drugi termin za 18. maj i to nam je najveći pokazatelj koliko je budućim roditeljima važno da budu deo ovog programa koji organizujemo u saradnji sa prodavnicom bebi i dečije opreme Aksa.

Veliki broj predavača iz oblasti ginekologije, pedijatrije, stručnog medicinskog Bio Save tima i dobro poznatih lica servisa kućnih poseta Babica&Bebica pružio je primenljive savete i korisne informacijama prisutnim trudnicama koje su iz Doma omladine izašle sigurnijim korakom.

Olivera Knežević patronažna sestra servisa kućnih poseta Babica&Bebica 

Učenje o prednostima i tehnikama dojenja i načinima nege novorođenčeta biće od velike pomoći majkama da se osećaju sigurnije i spremnije kada beba stigne. Ovo može pozitivno uticati na uspostavljanje zdrave veze između majke i deteta i baš zato su između ostalog, o tome govorile patronažne sestre servisa kućnih poseta Babica i Bebica.

Medicinski partner skupa bio je Euromedik zdravstveni sistem. 

Dr Milica Nikitović, ginekolog

Stručni medicinski tim Bio Save kompanije uputio je buduće roditelje o važnosti čuvanja matičnih ćelija, kao i o njihovoj terapijskoj primeni.

Dr Jovana Teofanović, Bio Save Group

Na prva pitanja za pedijatra odgovarali su pedijatri iz pedijatrijske ordinacije Bebologija koji su pažljivo saslušali sve nedoumice koje su budući roditelji imali i pomogli im u rešavanju istih.

Dr Miloš Relić, pedijatar

Interaktivni koncept predavanja omogućio je pristutnima da postavljaju pitanja i dobijaju odgovore na njih i to je bilo veoma značajno budućim mamama i tatama!

Hvala vam što poklanjate poverenje Bio Save kompaniji i Bebologiji kada su ovako važne teme u pitanju!

U Beogradu se ponovo vidimo na jesen, a Bebologijini krugovi se nastavljaju u Novom Sadu, 25. maja u hotelu Sheraton od 10 časova!

by: Bebologija