Faze roditeljstva

Bebologijin krugovi su ponovo oduševili buduće roditelje

Posle Novog Sada, Bebologijini krugovi su se, sada već tradicionalno, po drugi put, održali i u Beogradu, u hotelu Metropol. Saznajte više o tome kako je protekao događaj u nastavku...

Bebologijin krugovi su ponovo oduševili buduće roditelje

Po drugi put održani su Bebologijini krugovi u hotelu Metropol. Preko 130 trudnica sa velikom pažnom, 4 sata, pratilo je svako od 7 predavanja.

Eminentni stručnjaci iz oblasti ginekologije trudnicama su pružali korisne savete o poslednjem trimestru trudnoće i porođaju. Interaktivni koncept predavanja omogućio je budućim roditeljima da postave pitanja i na taj način reše nedoumice koje su imali. Predavači na događaju bili su: Doc dr sci. med. Nebojša Zečević, Dr Hristina Ravilić, specijalista ginekologije i akušerstva i Ass. dr sci. med. Slađana Mihajlović, specijalista ginekologije i akušerstva.

Doc dr sci. med. Nebojša Zečević


Dobro poznati tim patronažnog servisa Babica&Bebica Snežana Malešev, Maja Kovačić i Olivera Knežević pružile su trudnicama i budućim tatama praktične savete o prvog negi bebe i dojenju.

Olivera Knežević, patronažna sestra


Pedijatri iz pedijatrijske ordinacije Bebologija dr Miloš Relić, dr Jelena Jovanović i dr Divna Vidović bili su otvoreni da odgovore na sva pitanja i budućim roditeljima pruže sve potrebne informacije o prvim danima sa bebom. 

Dr Jelena Jovanović, specijalista pedijatrije


Medicinski tim Bio Save kompanije dr Kristian Martin,dr Stefan Krstić, dr Igor Krstić i dr Jovana Teofanović govorili su prisutnima o matičnim ćelijama i njihovoj terapijskoj primeni.

dr Stefan Krstić iz Bio Save Group


Babice Marina Nešić, Tanja Gašparević, Ivana Radović i  Jasmina Đenić iz beogradskih porodilišta pripremale su svojim savetima i korisnim informacijama trudnice za porođaj i negu nakon porođaja. 

Jasmina Đenić, babica


Na samom kraju, naši partneri iz prodavnice dečije i bebi opreme Aksa poklonili su srećnoj trudnici autosedište.

Cilj Bebologijinih krugova, kao i svih programa koji se realizuju u Centru za trudnice Bebologija jeste podrška roditeljima, od samog početka trudnoće. Hvala vam što ste nam poklonili poverenje kada su ovako važne teme u pitanju i vidimo se sa novim budućim mamama i tatama na proleće.

by: Bebologija