Faze roditeljstva

Da li vaša beba voli klasičnu muziku

Nova serija koncerata za bebe održaće se u utorak i sredu 12. i 13. februara, u terminima od 11 i 12.30 časova, u Sali Beogradske filharmonije

Da li vaša beba voli klasičnu muziku

Podela besplatnih ulaznica za filharmonijske koncerte za bebe biće u ponedeljak 4. februara od 10 časova na blagajni Filharmonije (Studentski trg 11.).

Program u trajanju od oko 30 minuta, prilagođen je deci uzrasta od 0 do 24 meseca, a poseta ovim koncertima predstavlja sjajno iskustvo ne samo za mališane, već i za roditelje.

Dok orkestar svira Simfoniju uspavanki, sala je pretvorena u muzičku igraonicu gde bebe neometano uživaju u klasičnoj muzici.

Za "bebeće" koncerte Beogradske filharmonije vlada ogromno interesovanje, pa se ulaznice podele takoreći odmah. Iako su kapaciteti ograničeni, da bi bebe imale najbolje uslove za uživanje u muzici, do sada je Simfoniju uspavanki čuo već veliki broj bece.

Kako bi obezbedila što većem broju bebirona da uživa u ovom nesvakidašnjem orkestarskom nastupu, Filharmonija moli roditelje koji su već doveli svoje najmlađe da se strpe do naredne sezone kada će ih dočekati nov bebeći repertoar.

Izvor: B92 Foto: Beogradska Filharmonija (arhiva)