Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA I VULKANČIĆ POKLANJAJU KNJIGU

Kako je samo knjiga divna stvar. To je ravan objekat napravljen od drveta sa fleksibilnim delovima na kojima je umetnuto mnogo zanimljivih tamnih žvrljotina. Knjiga je dokaz da su ljudi u stanju da prave čarolije. Zato čitajte svojoj deci...

BEBOLOGIJA I VULKANČIĆ POKLANJAJU KNJIGU

Predstavljamo:

RANAC PUN ZABAVE: NA SELU

Ova neverovatna knjiga omogućiće malim čitaocima da istraže seosko imanje. Rešavanjem različitih zanimljivih zadataka i mozgalica oni će biti u prilici da zajedno sa farmerima pomažu životinjama, traže njihove izgubljene i skrivene predmete i mnogo šta drugo. Uz sve to, tu je i mnogo nalepnica, koje će ovu izuzetnu avanturu učiniti još zabavnijom.

Zakorači u svet domaćih životinja i istraži kako se živi na selu. Sa preko 400 nalepnica i delova na istiskanje ovaj ranac predstavlja beskrajnu zabavu za svakog mališana.

Kako do poklona?

Prva tri čitaoca koji sredu 13. februara u 11 časova pošalju tačan odgovor na pitanje: Koliko nalepnica ima u ovom Rancu ponom zabave? na mejl adresu [email protected], sa naznakom za Na selu, dobiće po jedan primerak ove knjige na poklon.

Napomena: Imena dobitnika, biće objavljena na našoj FB strani u subotu 16. februara 2019.

Pratite nas, uskoro predstavljamo i poklanjamo novu knjigu :)

Foto: Pexels, Vulkančić