Faze roditeljstva

Fotografija oca koja je raznežila srca

Da li je ovo otac godine? Koliko bi očeva bilo spremno da uradi ovo?

Fotografija oca koja je raznežila srca

Razlog zbog kojeg je jedan tata legao ispod kreveca svog jednogodišnjeg sina, dirnuo je srca mnogih ljudi...

I kada se noćna smena na poslu završi, uloga oca vas i dalje čeka kod kuće, a za tatu Andrea Palmera, odmor nakon posla prošle nedelje nije bio važan, jer je njegov jednogodišnji sin bio u bolnici.

- Ne postoji mesto na kojem bih radije bio - izjavio je ovaj tata čija smena traje od 10 uveče do sedam ujutru.

Tate i roditeljski instinkt

Kada očevi postaju svesni svoje nove uloge?

Maleni Ej Džej, koji ima astmu, u nedelju je primljen u bolnicu jer je njegov nivo kiseonika bio vrlo nizak. Kada je završio s poslom, njegov posvećeni tata odvezao je svoju četvorogodišnju ćerku u vrtić, a potom požurio u bolnicu kako bi video svog mališana.

S obzirom da je bio preumoran, Andre je odlučio da odrema nekih 20 minuta i to u prostoru ispod kreveca u kome je ležao Ej Džej.

- Sestre i doktori su dolazili u posetu na svakih sat vremena, pa nisam želeo da legnem na sred sobe i smetam im - izjavio je Andre za Today.com.

Andreova supruga Ejmi (33), koja je spavala u fotelji pored Ej Džejevog krevetića, fotografisala je ovaj dirljivi prizor, a potom objavila fotografiju na društvenim mrežama.

- Ovo je fotografija čoveka koji naporno radi, a koji je pre svega posvećen svojoj porodici. Nakon završene noćne smene, on je došao u bolnicu kako bi bio sa svojim sinom. Toliko je umoran, ali opet je ovde - napisala je Ejmi, a fotografija je za kratko vreme podeljena više od 23 hiljada puta.

Izvor: yumama.com