Faze roditeljstva

UniStem day 2024

Najveća manifestacija za srednjoškolce, posvećena popularizaciji matičnih ćelija, UniStem day održaće se u petak, 22. marta 2024. godine. Više informacija saznajte u nastavku...

UniStem day 2024

UniStem day održava se po peti put u Beogradu, pod okriljem Univerziteta u Beogradu u organizaciji Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo (IMGGI) uz pomoć i podršku Bio Save Fondacije i STREAMLINE projekta. Događaj je namenjen starijim srednjoškolcima (III i IV razred) i ima za cilj da budućim naučnicima i istraživačima približi svet matičnih ćelija, kao i da ih putem interaktivnih predavanja i poseti laboratorijama upozna sa revolucionarnim otkrićima koja pomeraju granice savremene medicine.

Medicinski direktor Bio Save Fondacije dr med. Kristian Martin će i ove godine, nakon što je prošle godine oduševio prisutne srednjoškolce njegovim predavanjem, govoriti o matičnim ćelijama i njihovoj terapijskoj primeni.

Zbog ograničenog broja mesta prijava je obavezna, a zainteresovani srednjoškolci se mogu prijaviti putem online prijave.

Rok za prijavu je 15. mart 2024. godine

ONLINE PRIJAVA ZA UNISTEM DAY

 

Bio Save Fondacija već deceniju aktivno učestvuje u pomoći porodicama čijem članu je potrebna terapija matičnim ćelijama i u prethodnom periodu organizovana je terapijska primena matičnih ćelija za lečenje 8-oro dece uzrasta 6-7 godina iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Albanije. Takođe, učestvuje na događajima u okviru kojih se podiže svet o značaju matičnih ćelija, koje više nisu budućnost, već sadašnjost medicine.

Vidimo se!

by:Bebologija