Faze roditeljstva

Bebologijini Krugovi - program Početak trudnoće

Bebologijini Krugovi su već poznati svima. Sa željom da budemo svake godine bolji, ovog 29. oktobra u Hotelu Metropol organizovali smo program namenjen trudnicama do 12. nedelje trudnoće.
Pročitajte u narednim redovima kako je sve to izgledalo...

Bebologijini Krugovi - program Početak trudnoće

Po drugi put održani su Bebologijini krugovi u hotelu Metropol. Preko 130 trudnica sa velikom pažnom, 4 sata, pratilo je svako od 7 predavanja. Drugi segment Krugova pod nazivom - Početak trudnoće počeo je u 16h. Na pomenuti program koji je za ideju imao da okupi trudnice do 12. nedelje trudnoće, pristiglo je više od 50 trudnica sa svojim partnerima.


Među eminentnim predavačima našla su se neka od najvećih imena iz oblasti ginekologije, psihologije, nutricionizma, kao i medicinski biohemičari iz Bio Save Group. Trudnice su sa svojim partnerima pažljivo pratile savete dr Maje Milojević, specijaliste ginekologije i akušerstva - subspecijaliste perinatloga iz Acibadem Bel Medic, kao i prim dr med. sci. Biljanu Živaljević iz ginekološke ordinacije "Biljana Živaljević.

Prim Dr mr sci. med. Biljana Živaljević, ginekološka ordinacija Biljana Živaljević


Ispred Bio Save Group, govorili su Veljko Jakovljević, magistar farmacije - medicinske biohemije i Milica Kovljenić, magistar farmacije-medicinski biohemičar. Tema njihovog predavanja su bile analize u trudnoći i prenatalna dijagnostika. Buduće mame su imale pregršt pitanja na koja su pomenuti predavači strpljivo odgovarali.

Veljko Jakovljević, magistar farmacije - medicinske biohemije


Na pitanja kako se hraniti u trudnoći, koje namirnice treba unositi i uopšteno kako napraviti dobar balans tokom trudnoće, govorila je Ana Todorović, nutricionista i saradnica Centra za trudnice Bebologija.

Milica Glintić, diplomirani psiholog i psihoterapeut, razgovarala je sa budućim roditeljima o svim izazovnim situacijama koje ih čekaju tokom, ali i nakon trudnoće.

Milica Glintić, diplomirani psiholog i psihoterapeut


Cilj Bebologijinih krugova, kao i svih programa koji se realizuju u Centru za trudnice Bebologija jeste podrška roditeljima, od samog početka trudnoće. Hvala vam što ste nam poklonili poverenje kada su ovako važne teme u pitanju i vidimo se sa novim budućim mamama i tatama na proleće.

By: Bebologija