Faze roditeljstva

Najveselija fotka s carskog reza koju ste ikad videli!

Fotografije s porođaja najčešće prikazuju razdragana ili dirnuta lica roditelja, a niko ne očekuje da će beba koja je tek došla na svet biti nasmejana.

Najveselija fotka s carskog reza koju ste ikad videli!

Kakav god porođaj imali, dug, težak, lagan, brz, onaj prvi susret s novorođenim detetom najlepši je trenutak u životu svakog roditelja. Fotografije s porođaja najčešće prikazuju razdragana lica roditelja, a niko ne očekuje da će beba koja je tek došla na svet biti nasmejana. Zato je ova preslatka fotografija s carskog reza toliko posebna. Ne samo da su mama i tata oduševljeni, već se i beba smeje kao da je najsrećnija na svetu! 

Pogledajte fotografiju na Instagramu: https://www.instagram.com/p/BPcqr8HAhpi/ 

"Znate ono kad je beba takva diva da se rađa s osmehom? Carmel je zvezda! Čestitke mami", piše ispod ove fotografije koja je podeljena na Instagramu.

Iako su sve fotografije s porođaja predivne, na ovoj jednostavnoj fotki bez filtera vide se čista radost i uspeh koje oseća majka nakon porođaja. I dokazuje da se ništa ne može uporediti s ovim trenucima, bez obzira kako je beba došla na svet, vaginalnim porođajem ili carskim rezom.

 

Izvor: http://klokanica.24sata.hr