Faze roditeljstva

Pripremite se za dolazak bebe – od porođaja, do uređenja sobe

Pozivamo vas na radionicu "Soba za moju bebu". Bebologija kao organizator programa za pripremu trudnica i roditeljstvo “Mlečni put”, u saradnji sa eminentnim stručnjacima iz kompanija IKEA i Bio Save, preneseće vam najbolja iskustva u vezi uređenja bebinog životnog prostora.

Pripremite se za dolazak bebe – od porođaja, do uređenja sobe

Opremanje prostora za novog člana porodice može biti veliki izazov za roditelje. Koji krevetac da kupim? Kakav dušek, jastuk, posteljinu? Od prirodnih ili veštačkih materijala? Na kojoj visini treba da bude sto za povijanje? Kakav raspored u sobi je najpraktičniji? Po kakvom podu beba treba da puzi?

Mnogo pitanja i nedoumica na koje treba naći odgovore. Zato je Bebologija kao organizator programa za pripremu trudnica i roditeljstvo “Mlečni put” odlučila da u saradnji sa eminentnim stručnjacima iz kompanija IKEA i Bio Save, održi radionicu pod nazivom “Soba za moju bebu”. Na radionici ćemo se potruditi da vam prenesemo najbolja iskustva u vezi uređenja bebinog životnog prostora. U tome će nam pomoći IKEA osoblje sa dečijeg odeljenja i Snežana Malešev, Bio Save koordinator programa za trudnice.

Radionica se održava 22. februara 2020. godine od 10-12h u IKEA prodajnom objektu (auto put Beograd-Niš). Zbog udobnosti i raspoloživog prostora broj mesta je ograničen, pa vas pozivamo da se prijavite (do 21. februara) za učešće putem linka: 

PRIJAVITE SE

ili pozivom na 011/369 22 06.

Naravno, računamo da dolaze i tate :)

Dobrodošli!