Faze roditeljstva

Bebologija i Aksa radionice - događaj koji je oduševio region

Niz već uspešno organizovanih radionica - Kako se pripremiti za dolazak bebe u organizaciji Bebologija i Aksa tima pripremio je mnoge trudnice za sam porođaj, ali i za dane nakon istog.

Bebologija i Aksa radionice - događaj koji je oduševio region

Bebologija i Aksa prodavnica dečije i bebi opreme powered by Bio Save Group su pre nekoliko meseci lansirali zajednički projekat. U pitanju je bio niz radionica pod nazivom - Kako se pripremiti za dolazak bebe. Želja da se trudnicama i budućim tatama olakšaju dani pre porođaja i nakon, bila je glavna motivacija. Radionice su bile upotpunjene predavanjima pedijatara, ginekologa, babica i patronažnih sestara sa dugogodišnjim iskustvom. Doktori koji dolaze iz Bio Save Fondacije su budućim roditeljima objasnili značaj čuvanja matičnih ćelija i njihovu ulogu.

Ovog oktobra tim Bebologije i Akse imao je nekoliko lokacija na kojima je držao pomenutu radionicu: Beograd, Novi Sad, Sarajevo i Banja Luka. Na veliku radost oba tima odziv zainteresovanih trudnica je bio veliki. Posebno treba istaći da su radionice bile bogatije i za zainteresovane tate koje su imale prilike da nauče mnoge stvari koje će im pomoći u prvim danima sa njihovim bebama.

Bebologija i Aksa radionica u Beogradu - patronažna sestra Olja Knežević, Beograd

Novi Sad je ovog oktobra bio domaćin druge po redu radionice i utisici su bili više nego zadovoljavajući. Buduće mame i tate su i ovog puta sa velikom radošću slušale sva predavanja.

Bebologija i Aksa radionica - Kako se pripremiti za dolazak bebe, Novi Sad

Iz Banja Luke nam dolaze takođe divni utisci. Dobro poznata stručna lica Bebologije su ponovo održala predavanja koja su naišla na odličan odziv kod budućih mama.

Bebologija i Aksa radionica - Kako se pripremiti za dolazak bebe, Banja Luka

Sarajevo je ugostilo tim Bebologije i Akse 27. oktobra tekuće godine i okupio buduće roditelje koji su sa nestrpljenjem čekali baš ovu radionicu. Lepi utisci i osmesi trudnica nisu izostali.

Na obostranu radost ovo je samo tek početak divne saradnje koju ostvaruju Bebologija i Aksa potpomognuti Bio Save Group. Sa nestrpljenjem čekamo naredne radionice i pozivamo Vas da nam se pridružite i zajedno sa nama otkrijete sve potrebne informacije kako bi period pre i nakon rođenja bebe bio što lepši.

Pripremila: Milovanović Jovana