Faze roditeljstva

Jedan sasvim običan dan u životu majke (VIDEO)

Sve mame koje trenutono imaju malu decu - smejaće se od muke, a mame čija su deca porasla - smejaće se sa setom. Ali jedno je sigurno, ovaj smešni video o jednom sasvim "običnom" danu jedne majke, nasmejaće sve koji ga pogledaju.

Jedan sasvim običan dan u životu majke (VIDEO)

Odrednica "dan" u životu jedne majke je veoma relativan pojam. Zapravo su u pitanju časovi i minuti koji se nižu u beskraj, često kao na traci. I dok se okreneš opet je vreme za kupanje. Nekada ne možemo da se otmemo utisku da, ko šta radi, mama samo sprema i odlaže kadicu, presvlači pelene, pokušava da jede... Čini se da sve prolazi za tren.

Ali zato, kada uspete bebi da uspostavite rutinu, i recimo beba popodne spava recimo u 13h, onda je, kao za inat, od 12h do 13h najduži period na svetu koji nikako da prođe i lenjo se tegli.

Iako zaista zna da bude naporno, posle nekog vremena, kada se svega setimo, samo se iskreno, od srca svemu nasmejemo... i sve nedostaje.

Taj iskreni smeh, od koga nas zaboli stomak, sigurno će izazvati u vama ovaj video u kom je na veoma duhovit, ali istinit način predstavljen dan jedne mama…

Izvor: yumama.com  Foto: Printscrin/Facebook/Story of This Life