Faze roditeljstva

Servis za trudnice i porodilje "babica&bebica"

Patronaža "Babica&Bebica" - u prethodnom periodu pokazalo se kao veoma korisno, pogotovo za mlade mame. Servis Vam obezbeđuje podršku u pripremi za porođaj i boravak u porodilištu, kao i u nezi bebe u prvim danima kod kuće.

Servis za trudnice i porodilje "babica&bebica"

Poslednje nedelje trudnoće za buduće roditelje predstavljaju najradosniji, ali i period pun strepnje. Pripreme za dolazak bebe su već uveliko u toku, a buduća mama ima još toliko pitanja na koja bi želela da dobije odgovor od nekog pouzdanog i sa najviše iskustva. Ko bi bila bolja osoba za to od babice iz porodilišta u kome planirate da se porodite? Ona će učiniti da Vam put do porođajne sale, sam porođaj i boravak u porodilištu budu prepoznatljivi, a Vas učiniti spremnijom za najsrećniji trenutak u životu žene – rađanje bebe!

Za buduće mame tu je jedinstveni servis "Babica&Bebica".

O tome kako funkcioniše ovaj servis najdetaljnije se saznati ako posetite besplatne programe Centra za trudnice Bebologija

Pored neophodnih informacija bićete u prilici da se lično upoznate sa članovima tima "Babica&Bebica".Zato Vas pozivamo da nas redovno pratite na fejsbuk stranici i instagramu.

Servis "Babica&Bebica" čini tim iskusnih babica i patronažnih sestara, dok podršku pruža Pedijatrijska ordinacija Bebologija. Usluge servisa su namenjene trudnicama, porodiljama i bebama.

Pogledajte VIDEO i saznajte detalje kao sve funkcioniše u praksi.

U nedeljama pre i nakon porođaja svaki roditelj će se osećati sigurnije uz stručnu podršku. Medicinski saradnici servisa "babica&bebica" će se pobrinuti da Vam ovaj zahtevan i turbulentan period u životu bude i najlepši. Oni budućim mamama mogu pomoći kako da se pripreme za porođaj, kao i da savladaju veštine dojenja, kupanja, nege kože i uspavljivanja bebe. Roditelji imaju mogućnost da uslugu babice i patronažne sestre prilagode sebi u vremenu u kom žele.

By Bebologija