Faze roditeljstva

Bebologija i Aksa radionica- mesto za sve buduće mame i tate

Olivera Jušković je mama šestogodišnje Lole i jednomesečnog Pavla. Na radionici "Kako se pripremiti za dolazak bebe" je učestvovala tokom druge trudnoće, a u nastavku pročitajte zašto se prijavila, iako je već imala iskustva sa bebom.

Bebologija i Aksa radionica- mesto za sve buduće mame i tate

Sigurno se pitate zašto se majka drugorotka prijavila za radionicu. To su je svi pitali. Njen odgovor je bio vrlo jasan. U porodicu je stizao dečak i toliko je toga bilo nepoznatog. Sa druge strane, još jedan od razloga je bila želja da ne propusti priliku da sasluša i u praksi vidi kako stručan tim Centra za trudnice Bebologija i patronažnog servisa Babica i Bebica pokazuje sve aktivnosti koje očekuju buduće roditelje sa dolaskom bebe.


                          

Olivera i njena ćerka Lola


Draga Olivera, da li možete da nam prenesete Vaše utiske sa Bebologija i Aksa radionice "Kako se pripremiti za dolazak bebe"?

Sa velikim zadovoljstvom.

Radionica se održala u prostorijama Aksa prodavnice dečije opreme na Novom Beogradu. U zakazano vreme sve nas je sačekalo savršeno organizovano. Popunili smo odgovarajuće formulare i radionica je počela. Od strane babice Tanje Gašparović dobili smo sve informacije koje su se ticale samog porođaja. Veoma precizno i detaljno nam je pokazala i objasnila kako izgleda vaginalni porođaj i tri faze tokom porođaja i izlaska bebe.

Od Snežane i Maje, patronažnih sestara iz servisa Babica i Bebica smo dobile sve informacije oko nege i higijene novorođenčeta, a imale smo i priliku da probamo sve to u praksi na lutkama. Takođe, dobile smo veoma korisne informacije vezano za matične ćelije i njihovu primenu u praksi.

Hvala Bebologija timu na savršeno organizovanoj radionici. Hvala Snežani, Maji i Tanji koje su sa toliko ljubavi, pažnje i strpljenja ispričale i pokazale sve ono što nas čeka za vreme i nakon porođaja i hvala za svu sigurnost koju nam pruža pedijatrijska ordinacija Bebologija, za naše najmlađe. Naš izabrani pedijatar je dr Miloš Relić i malo je reći da mu poklanjamo bezuslovno naše poverenje.


                         

Pavle, Oliverin sin Sa zadovoljstvom savetujem svim budućim mamama da prisustvuju radionici "Kako se pripremiti za dolazak bebe", jer je iskustvo neprocenjivo. 

Uskoro vas očekuju nove Bebologija i Aksa radionice "Kako se pripremiti za dolazak bebe" u Beogradu i Novom Sadu na kojima ćete moći da saznate sve o porođaju, dojenju i prvim danima sa bebom. 

by: Bebologija