Faze roditeljstva

Udruženje Anahitas i Bio Save zajedno sa trudnicama u najlepšoj misiji

Naši prijatelji iz Bio Save kompanije su u saradnji sa Udruženjem za brigu žena i trudnica - Anahitas
otvorili radionicu u Subotici.

Udruženje Anahitas i Bio Save zajedno sa trudnicama u najlepšoj misiji

Kompanija Bio Save kroz godine rada i učenja u oblasti regenerativne medicine, matičnih ćelija, prenatalnog testiranja i genetskih testova shvata i prepoznaje značaj podrške ženama pre i tokom trudnoće, kao i nakon porođaja.  Zajednički cilj, zdravlje trudnica i zdravlje njihovih beba, spojilo je Školu za trudnice - Anahitas u Subotici i Bio Save, otvarajući priču o matičnim ćelijama  i njihovoj važnosti. Čuvanje matičnih ćelija je jedna vrsta zdravstvenog osiguranja i pruža mogućnost za lečenje preko 100 različitih bolesti.

Anahitas - Udruženje za brigu žena i trudnica ima širok spektar delatnosti. Njihov cilj  je da obuhvate teme i pitanja vezana za ginekologiju i akušerstvo kao i majčinstvo. Do sada su imali niz uspešnih akcija, a jedna od takvih je i akcija sa Bio Save kompanijom. U Subotici, u sredu 25. maja, tokom jednog od programa Škole za trudnice, dodeljen je poklon Bio Save- a srećnoj dobitnici, polaznici Škole za trudnice.

Otvaranje svih pitanja koje zanimaju buduće mame i pitanja o tome šta zapravo znači sačuvati matične ćelije svog deteta, bila je tema ove radionice koju je pratilo više od 15 trudnica.

Bio Save kompanija veruje u budućnost nauke, regenerativne medicine, ali i da rast i razvoj imaju smisla jedino kada se konstantno uči od najboljih i najnaprednijih umova. Biti deo najlepših ljudskih priča u kojima su zdravlje i život ispred svega, osnovni je cilj kompanije koja je već više od deceniju lider u pomenutim oblastima.

Pripremila: Milovanović Jovana