Faze roditeljstva

Bebologija i Aksa radionice- događaji o kojima se priča u Srbiji, ali i u regionu

Sigurni smo da ste do sada čuli za radionice "Kako se pripremiti za dolazak bebe", sa kojih su sve trudnice i buduće tate izlazili oduševljeni. U nastavku pročitajte zašto je tako.

Bebologija i Aksa radionice- događaji o kojima se priča u Srbiji, ali i u regionu

Trudnoća je period kada se svakoj budućoj mami javlja bezbroj pitanja. Pravo mesto da saznate sve o porođaju, dojenju, prvim danima sa bebom jeste upravo radionica Bebologija i Aksa radionica  "Kako se pripremiti za dolazak bebe". Tim stručnjaka odgovara na sva vaša pitanja i pomaže vam da bezbrižniji zakoračite u svet roditeljstva.

Radionice se odvijaju u Beogradu i Novom Sadu, a kako je interesovanje za njih postalo veliko i u regionu, niz ovih korisnih radionica nastavio se i u Sarajevu, Banja Luci i Mostaru.

Patronažne sestre iz servisa  Babica i Bebica, Maja Kovačić i Olivera Knežević su na radionici u Beogradu objasnile budućim roditeljima kako da kupaju i presvlače bebu, ali i kako da održavaju higijenu bebinih čula. Takođe, važan deo svake radionice je i dojenje i priprema prostora u kojem će beba boraviti. Supervizor ovog servisa, Snežana Malešev, je o tim temama govorila na radionici u Novom Sadu.

Babice Ivana Radović i Jadranka Masleša trudnicama daju važne informacije o tome šta je potrebno da ponesu u porodilište i pripremaju ih na sam tok porođaja i postporođajni oporavak.

Doktor Stefan Krstić u Beogradu, a dr Kristian Martin u Novom Sadu ispred Bio Save Group  otvaraju temu koja se tiče matičnih ćelijama i značaja njihovog čuvanja.

I tate vrlo rado učestvuju u praktičnom delu radionice i uče kako da presvlače bebu.

Doktor Dejan Panić, pedijatar, na Bebologija i Aksa radionici u Novom Sadu budućim roditeljima otkrio je kroz koje sve promene prolazi beba u prvim danima nakon rođenja.

USKORO možete da očekujete NOVE Bebologija i Aksa powered by Bio Save radionice. Ne propustite priliku da od vrhunskih stručnjaka saznate jako važne informacije koje će vam dolazak bebe učiti mnogo lakšim i bezbrižnijim! Pratite naše društvene mreže i na vreme se prijavite, jer je broj učesnica ograničen!

Čekamo vas!

Pripremila: Brankica Bjelić