Faze roditeljstva

Najbezbednije igračke za decu u automobilu

Saznajte koje igračke su pravi izbor za vaše dete, dok se nalazi u auto sedištu tokom vožnje.

Najbezbednije igračke za decu u automobilu

U okviru programa "Mlečni put" kompanija Bio Save sa kompanijom Hyundai Srbija, jednom mesečno organizuje edukaciju u okviru kampanje “Superheroji na putu”, koja ima za cilj osnaživanje svesti o potrebi posedovanja, korišćenja i pravilne upotrebe dečijih sedišta.

Događaj je i ovog puta održan u Hyundai centru na Novom Beogradu, gde su sadašnji i budući roditelji imali priliku da uz dvosatni program saznaju sve o ovoj temi tokom predavanja Biljane Kordić, pedagoškog savetnika i diplomiranog inženjera saobraćaja.

SAVET MESECA

Koje su igračke najbezbednije

- Vrlo često roditelji, u želji da umire dete u auto sedištu, daju različite igračke. One koje su proizvedene od čvrstog materijala mogu predstavljati izvor potencijalnih povreda u slučaju sudara, pa čak i malo jačeg kočenja. Treba izbegavati da se igračke (i drugi čvrsti predmeti) nalaze u automobilu za vreme vožnje. Detetu treba dati igračke od sunđera, takanine ili nekog drugog mekog materijala – savet je Biljane Koridić.

Tri para su i ove nedelje na poklon dobila po dečje auto sedište od našeg partnera Hyundai Srbija a svi roditelji su dobili knjigu priča autorke Biljane Kordić, pod nazivom “Čarobne priče o saobraćaju."

By Bebologija