Faze roditeljstva

Najnovija vest iz Centra za trudnice Bebologija

Drage trudnice, u skladu sa preporukama nadležnih epidemioloških službi, Centar za trudnice Bebologija je svoje programske aktivnosti korigovao i prilagodio novonastalim okolnostima.

Najnovija vest iz Centra za trudnice Bebologija

Centar za trudnice Bebologija  obaveštava sve zainteresovane polaznice naših programa da će od danas, 12.03.2020. godine, postupajući u skladu sa  preporukama nadležnih epidemioloških službi u okviru Ministarstva zdravlja Republike Srbije svoje programske aktivnosti korigovati i prilagoditi novonastalim okolnostima postojanja rizika od nastanka epidemije Corona virusom. Svi programi koji okupljaju više od 10 polaznika su otkazani do daljnjeg. Nastavljamo sa radionicama za trudnice u grupama do 10 polaznica. Više informacija o terminima i rasporedu radionica možete potražiti na stranici Novo - radionice u centru za trudnice

U isto vreme prestajemo sa održavanjem jednomesečne škole za trudnice "Mlečni put" a takođe otkazujemo školice za trudnice "Upoznajte Bebologiju"  koje redovno organizujemo u Novom Sadu - Promenada, Nišu - Roda i Kragujevcu - Plaza.

O daljim koracima blagovremeno ćemo vas obaveštavati.

Vaša Bebologija