Faze roditeljstva

Subotica priprema najuzbudljiviji događaj za trudnice, bebe i porodice

Udruženje "Anahitas" je ove nedelje domaćin sjajnog panela za trudnice. Saznajte o čemu je reč u narednom Bebologijinom tekstu.

Subotica priprema najuzbudljiviji događaj za trudnice, bebe i porodice

Udruženje "Anahitas" je Udruženje za brigu žena i trudnica sa širokim spektrom delatnosti. Bebologija je nedavno pisala o nihovoj školi za trudnice koja je ove godine proslavila pet godina postojanja.

Ovoga puta nešto sasvim drugačije čeka trudnice iz Subotice i šire okoline. U subotu, 15. oktobra sa početkom u 9h Udruženje "Anahitas" će biti domaćin petog po redu panela pod nazivom Angel Dreams Expo za trudnice, bebe i porodice. Ovaj panel će imati bogat i raznovrstan program za svaki uzrast.

Sama činjenica da je učešće najavilo 17 izlagača sa svojim proizvodima i uslugama. Ove godine čast da otvori ovaj zanimljivi panel pripala je neustrašivim tatama koje će već od 9h odmeriti umeće i brzinu u presvlačenju bebe. Svaki polaznik dobija vrednu nagradu, a prva tri mesta i posebne poklone.

Nulti dan u okviru EXPO-a rezervisan je za zajedničku saradnju Udruženja "Anahitas" i Specijalističke ginekološke ordinacije "Ginea". Trudnice očekuje panel sa početkom u 16h,a koji će trajati tri sata.

Tokom pomenutog tročasovnog programa stručnjaci u polju ginekologije i pedijatrije pružiće najadekvatnije informacije za sve trudnice.

Na panelu će govoriti:

  • ginekolog dr Sanja Burzan
  • babica Aleksandra Kuzmić
  • pedijatar dr Gordana Šulić
  • pedijatar dr Tatjana Kozomora

Glavni pratner događaja su naši prijatelji iz Bio Save Group, koji je pripremio specijalne poklone za srećne trudnice.

Broj prisutnih je ograničen.

Događaj je BESPLATAN.

Pripremila: Milovanović Jovana

Izvor: http://anahitas.org