Faze roditeljstva

BIO SAVE POČINJE STRATEŠKU SARADNJU SA NAJVEĆIM EVROPSKIM SAJTOM ZA VANTELESNU OPLODNJU IZ LONDONA

Svake godine preko 100.000 parova širom Evrope i sveta pomoć oko odabira klinike, gde da obave proceduru donacije i veštačke oplodnje, potraži preko sajta EGGDonationFriend.com sa kojim je Bio Save potpisao ekskluzivni ugovor!

BIO SAVE POČINJE STRATEŠKU SARADNJU SA NAJVEĆIM EVROPSKIM SAJTOM ZA VANTELESNU OPLODNJU IZ LONDONA

Bio Save i najveći evropski sajt za pomoć parovima koji se odluče za procedure vantelesne oplodnje EggDonationFriends.com su nedavno potpisali ekskluzivni ugovor o strateškoj saradnji. EggDonationFriends.com sarađuje sa preko 100 klinika širom Evrope i sveta i svake godine se preko 100.000 parova odlučuje uz pomoć sajta koju kliniku da izaberu za proceduru donacije i veštačke oplodnje.


Jacob Dejewski CEO EggDonationFriends.com i Nebojša Petrović CEO Bio Save Group

Bio Save tako nastavlja sa sveobuhvatnom brigom o reproduktivnom zdravlju u Srbiji i ostalim zemljama u regionu gde Bio Save posluje. Svaki par koji ima potrebu za procedurama vantelesne oplodnje može potpuno besplatno da konsultuje tim Bio Save lekara u nekom od Bio Save predstavništva u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Takođe, svaki par može dobiti sve informacije vezane za čuvanje matičnih ćelija i neinvazivno prenatalno testiranje Harmony prenatalnim testom.