Faze roditeljstva

BEBOLOGIJA ONLAJN: Bebini prvi koraci, otkrivanje života

Pedijatar dr Miloš Relić će u sredu 21. aprila od 14 časova dati odgovore na pitanja o tome šta možete da očekujete prvih dana kad dođete kući s bebom, kako ćete znati da li je sita, da li je potrebno da joj ponudite vodu i još mnogo toga će vam otkriti na ovom onlajn predavanju. Očekujemo vas, prijavite se!

BEBOLOGIJA ONLAJN: Bebini prvi koraci, otkrivanje života

BEBINI PRVI KORACI, OTKRIVANJE ŽIVOTA – online predavanje u sredu 21. aprila u 14 časova!

Kako se pripremiti za prve dane sa bebom? Imate nedoumice oko vakcina? Šta je to fiziološka žutica? Široki povoj, da ili ne? 

  • Kako negovati i kupati bebu?
  • Šta raditi kad beba ima grčeve? 
  • A šta kad ima temperaturu? 

Odgovore na ova pitanja saznajte na vebinaru BEBINI PRVI KORACI, OTKRIVANJE ŽIVOTA sa dr Milošem Relićem u sredu 21. aprila od 14h.

Onlajn predavanja se slušaju na platformi DemioPrisustvo je moguće samo uz prethodnu prijavu. Proverite svoj mejl! Pred početak predavanja dovoljno je da otvorite svoj mejl, izaberete opciju JOIN i priključite se predavanju. Broj slušalaca je ograničen. Prijavite se:

PRIJAVITE SE

Reč, dve o predavaču

Dr Miloš Relić je pedijatar sa iskustvom preko dve decenije, od toga u privatnoj praksi 5 godina. Osnivač je pedijatrijske ordinacije Bebologija. Prethodno je radio u DZ Novi Beograd na odeljenjima za školsku i predškolsku decu. Predavač je u brojnim školama roditeljstva i redovni predavač na seminarima za patronažne sestre. Ostvario je mnoga TV gostovanja u emisijama sa temama iz oblasti pedijatrije.

Tokom i nakon prezentacije bićete u mogućnosti da postavite pitanja i dobijate direktne odgovore od predavača.

Kako bi izašli u susret svim trudnicama i mamama u Srbiji, Centar za trudnice BEBOLOGIJA je deo svojih aktivnosti preusmerio u onlajn aktivnosti i organizovao Onlajn Centar za trudnice - Bebologija. 

Spisak aktuelnih onlajn predavanja možete pogledati OVDE.

Dobrodošli!