Faze roditeljstva

Moćan doručak za decu i odrasle

Svi znamo koliko je doručak važan obrok, jer nam daje energiju za aktivnosti koje nas očekuju tokom dana. Mame posebno znaju da hranljiv doručak koji sadrži važne nutrijente, vitamine i minerale, nema zamenu u pravilnom razvoju njihovih mališana. Šta vi spremate za doručak?

Moćan doručak za decu i odrasle

Stručnjaci se slažu da žitarice predstavljaju idealan doručak zbog bogatstva ugljenim hidratima, a mame koje su probale Nutrino proizvode već znaju da odabirom ovih ukusnih, zdravih i hranljivih obroka, pružaju detetu najbolje.

U proizvodnji dečje hrane izuzetno je važna činjenica da deca zbog ubrzanog rasta imaju potrebu za dodatnom energijom i zato hrana za bebe treba da bude visoko energetska, što je bila osnova za formiranje Nutrino asortimana dečje hrane, gde je akcenat upravo na važnim nutrijentima, hranljivim sastojcima i vitaminima koji su neophodni u razvoja deteta.

Dobar primer takvih proizvoda su Nutrino suve žitne kaše, koje iako namenjene deci, predstavljaju idealan izbor i za ostale članove porodice zbog svojih hranljivih sastojaka. Nutrino mlečne i bezmlečne kaše se proizvode od prirodnih sastojaka i dodatno su obogaćene sa 13 vitamina i 3 minerala (Fe, Zn, J) koji ne podležu termičkoj obradi, što im omogućava da sačuvaju sva svoja hranljiva svojstva.

Ovi minerali su izuzetno značajni za razvoj dece - gvožđe doprinosi normalnom kognitivnom razvoju, jod pomaže mozgu i nervnom sistemu da se razvija, a cink je bitan za rast i razvoj reproduktivnih organa i mozga i igra važnu ulogu u normalizaciji funkcija imunog sistema. Pored ovih vitamina i minerala, Nutrino kaše su dodatno obogaćene inulinom, koji je dobar za imuni sistem i digestivni trakt deteta jer pripada grupi prebiotika i deluje kao bilo koje biljno vlakno, olakšavajući probavu.

Dodatna prednost Nutrino žitnih kaša je i njihovo inovativno pakovanje sa ziperom, koje zadržava svežinu proizvoda i olakšava njegovo ponovno korišćenje, pa mame više neće morati da brinu o tome da li je proizvod dobro zatvoren i siguran za novu upotrebu.

Asortiman je od nedavno bogatiji za dva nova ukusa – sa keksom i kakaom, i sa pravom za njih kažu da su MOĆNE kaše, u kojima podjednako uživaju i deca i odrasli, jer obezbeđuju neophodnu energiju za svakodnevne aktivnosti, a pripremaju se brzo i lako. Predstavljaju idealan i zaista moćan doručak, a oni koji su ih probali konzumiraju ih i kao dnevnu užinu ili predveče, jer osim što su hranljive i zdrave, dolaze u ukusima kojima je teško odoleti.

Mame koje do sada nisu probale Nutrino proizvode, sigurno će ohrabriti činjenica da se oni proizvode u Fabrici dečje hrane (BFF), najsavremenijoj te vrste u našem regionu. Čitava fabrika je urađena u takozvanim „panelima čistih soba“, koji su uslov u farmaceutskoj industriji i operacionim salama, gde je čistoća od presudne važnosti i predstavljaju uslove koji su iznad standarda u proizvodnji dečje hrane.

Stroge kontrole proizvodnog procesa, od ulaznih sirovina koje se nabavljaju isključivo od sertifikovanih dobavljača koji ispunjavaju stroge standarde proizvodnje dečje hrane, do finalnog proizvoda, garant su da mame mogu biti sigurne da izborom Nutrina, biraju bezbedne i prirodne proizvode.

Promo tekst